Manichiuri cu gel în tendințe pentru toamna 2020

Cel mai mare avantaj al manichiurii cu gel este durata de viață - indiferent ce culori sau modele alegi, acestea vor rezista pe unghiile tale până la trei săptămâni.
Este o manichiură mult mai rezistentă decât oja clasică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să stai cu teama că oja va sări de pe unghii la orice gest greșit.

Bineînțeles, longevitatea acestei manichiuri înseamnă în același timp că trebuie să fii ceva mai pretențioasă în ceea ce privește modelul sau culoarea pentru care optezi. În primul rând pentru că plătești mai mult decât pentru o manichiură obișnuită, și în al doilea rând pentru că sigur nu vrei să te plictisești de manichiura ta în primele zile de când ai făcut-o.

În fiecare sezon apar noi trenduri interesante, pe care merită să le încerci dacă vrei să fii în tendințe și în același timp să porți ceva nou de fiecare dată.

Iată ce manichiuri cu gel se poartă în toamna 2020:


Nuanțe nude clasice


Nu vei da greș dacă alegi o manichiură nude, mai ales atunci când optezi pentru oja cu gel.
Găsește nuanța potrivită de nude pentru tonul pielii tale, iar manichiura ta se va potrivi cu absolut orice ținută de toamnă pe care o vei purta. Tonurile nude se potrivesc indiferent de lungimea sau forma unghiilor tale și în același timp creează efectul vizual de alungire, care îți va face degetele să pasă subțiri și delicate.

Culori gradient


Trendul de manichiură inpirat de bomboanele colorate este încă destul de puternică, însă pentru acest sezon este reinventat sub forma manichiurii gradient cu gel . Tot ce trebuie să faci este să alegi zece nuanțe diferite din aceeași familie de culori. De exemplu, poți asocia tonuri diferite de roz și roșu, pentru un look perfect de toamnă.

Manichiura cu spații goale


Manichiurile minimaliste devin tot mai populare de la un sezon la altul și pot fi obținute și cu ajutorul gelului.
Acestea presupun păstrarea unor zone de gel incolor sau de nuanța unghiei, care lasă impresia unor spații goale. Există numeroase modele interesante din care poți alege și în mod sigur manichiura ta va atrage atenția prin originalitatea sa.

Manichiura franțuzează


În ultima perioadă, manichiura franțuzească a revenit puternic în tendințe, după ce a fost dată uitării mulți ani la rând. De fapt, a fost considerată până de curând una dintre cele mai demodate manichiuri pe care le puteai purta. Însă fashionistele și influencerițele par să fi făcut o adevărată obsesie pentru moda anilor '90 și 2000, astfel că manichiura franțuzească este acum un trend major. În afara stilului clasic de vârfuri albe și bază nude, manichiura franțuzească poate fi purtată în numeroase variante reinventate, precum vârfuri colorate și bază nude, diferite culori pe vârfuri și pe restul unghiei sau nuanțe metalize aplicate în locul ojei albe clasice.

Manichiură cu folie aurie


Deși aceste zone aurii par pictate pe unghii, ele sunt de fapt aplicate folosind folie aurie și un adeziv transparent.
În asociere cu fire aurii, vei obține o manichiură festivă care va rezista mult timp pe unghii, în ciuda aspectului fragil și delicat. Este o variantă simplă de oferi un plus de farmec manichiurii cu gel. 

Nail art asimetric


Dacă îți este întotdeauna dificil să te hotărâști asupra unui singur model nail ar pentru unghiile tale, poți încerca trendul mai multor modele aplicate în cadrul aceleiași manichiuri. Vei putea alege câte un design diferit pentru fiecare unghie. Avantajul este acela că desenele alese vor rezista fără probleme săptămâni întregi, ceea ce nu poți obține cu oja clasică.

Aspect strălucitor


De-a lungul anilor ne-am convins că oja cu glitter nu este rezervată doar petrecerilor și perioadei festive. Din contră, când vine vorba de manichiura cu gel, strălucirea este un trend permanent.
Se poartă stratul final, top coat sau finish, care adaugă o strălucire translucidă discretă și feminină.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod