Manichiura inspirată de ciocolată, un trend pe care trebuie să-l încerci. 30 de idei


Toată lumea iubește ciocolata! Iar femeile care adoră acest desert absolut delicios s-au gândit să-și manifeste pasiunea pentru ciocolată sub forma unor manichiuri inspirate de aceasta.
Chiar dacă nuanțele de maro pot părea plictisitoare, manichiurile inspirate de ciocolată demonstrează contrariul. 

Tonurile bogate de maro închis, brun sau cafeniu arată excelent pe unghii. Se potrivesc perfect atât pentru un look de zi, cât și pentru unul de seară.

Iar dacă vrei să încerci acest stil, atunci trebuie să știi că ai la dispoziție o multitudine de variante. În primul rând poți încerca oja în nuanțe ciocolatii cu un luciu puternic, care amintesc de ciocolata topită. 

O altă variantă este oja mată, care oferă acestei culori un aspect modern și interesant. De asemenea, poți combina aceste două stiluri diferite pe aceeași unghie, pentru a obține un efect deosebit ce amintește de ciocolata care se topește.

Există foarte multe nuanțe de ciocolatiu pe care le poți încerca.
De la maroul închis care amintește de ciocolata neagră și până la tonurile de brun deschis și cafeniu ale ciocolatei cu lapte.

Aceste nuanțe arată excelent în combinație cu elemente în culori metalice precum auriu sau argintiu. Aplicațiile strălucitoare și oja în tonuri metalice pot fi folosite în asociere cu oja ciocolatie pentru a obține o manichiură elegantă și sofisticată, ideală pentru un eveniment special.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod