Manichiura curcubeu, alegerea perfectă pentru primăvară. 20 de idei

De fiecare dată când mergi la salon să-ți faci manichiura, probabil te lovești de aceeași dilemă: ce culoare să alegi din sutele de nuanțe puse la dispoziție de manichiurista ta.
Din fericire, un trend al acestei primăveri îți va ușura misiunea. În loc să optezi pentru o singură nuanță pentru toate unghiile, poți alege câte una pentru fiecare unghie în parte.

Manichiura curcubeu este una dintre tendințele acestei primăveri și a cucerit deja Instagram. O găsești pe rețeaua de socializare cu hashtagul #rainbownails și în mod sigur vei fi cucerită de stilul colorat și vesel.

Îți poți face o manichiură multicoloră în diverse variante. De la unghiile colorate în nuanțe solide, saturate, și până la cele pastelate sau unghii desenate cu modele în diverse culori.

Dacă ești suficient de îndrăzneață, poți opta pentru zece nuanțe diferite, câte una pentru fiecare unghie.
Dar de obicei manichiura curcubeu se realizează cu cinci culori, dispuse în onglidă la fiecare mână.

Pastelurile sunt perfecte pentru primăvară astfel încât manichiura ta să se asorteze cât mai bine cu sezonul. 

Descoperă 20 de manichiuri curcubeu din care să te inspiri.

Foto: Instagram
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod