3 piese vestimentare de primăvară care se potrivesc oricui

3 piese vestimentare de primăvară care se potrivesc oricui

Deși este bine să ții cont de forma corpului tău atunci când îți alegi ținutele, nu este întotdeauna atât de simplu.
Sunt multe dimineți în care tot ce vrei este să ieși cât mai repede pe ușă și nu ai timp să te gândești la ținute elaborate care să fie potrivite siluetei tale.

Tocmai de aceea ai nevoie de unele piese vestimentare versatile, care te ajută să creezi rapid cele mai interesante și confortabile look-uri, astfel încât să arăți și să te simți perfect în pielea ta. În ceea ce privește ținutele de primăvară, se remarcă trei astfel de haine simplu de purtat, versatile și care se potrivesc oricui, indiferent de forma corpului.

Iată trei piese vestimentare de primăvară care se potrivesc oricui:


Sacoul alb sau pastelat


Unul dintre cele mai importante trenduri ale acestui an este sacoul, dar nu cel clasic negru pe care probabil îl ai deja în garderobă, ci variantă în nuanțe deschise, neutre sau pastelate. Avantajul sacoului este acela că se potrivește cu orice ținută și în același timp ascunde unele zone care nu îți dorești să iasă în evidență.


Arată excelent în asociere cu pantaloni cu talie înaltă și top băgat în pantaloni în partea din față, astfel încât să fie subliniată cea mai subțire zonă a taliei. Asociază cu pantofi cu toc pentru a amplifica efectul de alungire a siluetei.




Rochia cămașă


Aproape orice arată mai bine cu o curea sau un cordon în talie, în special o rochie cu o croială de tip A, care se lărgește de la talie în jos. De aceea, rochia cămașă este o piesă care se păstrează în trend deja de câțiva ani, revenind în forță în fiecare sezon de primăvară-vară.


Având o croială lejeră, nasturi care te ajută să reglezi nivelul decolteului și cordon care îți evidențiază talia, rochia cămașă nu trebuie să lipsească din colecția ta de haine. Se potrivește oricărei siluete, iar dacă alegi una cu dungi verticale poți crea efectul vizual de alungire. O poți purta cu numeroase tipuri de încălțăminte, de la pantofi sport, teniși, espadrile și până la sandale sau papuci de tip mules.





Jacheta scurtă din denim


Rochiile maxi de primăvară sunt foarte confortabile și feminine, dar au nevoie de un strop de structură. Pentru a contrabalansa o rochie voluminoasă, asociaz-o cu o jachetă scurtă din denim.
Aceasta se termină la nivelul taliei și împarte silueta în doua zone distincte, astfel încât să nu pari că ești complet acoperită de materialul rochiei. Se potrivește la fel de bine și cu pantalonii cu talie înaltă, cu topuri băgate în pantaloni. Amplifică efectul vizual de picioare lungi și siluetă alungită.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod