Frumuseţea ta: Cum să ai gene lungi şi frumoase cu care să-l seduci dintr-o privire

Se spune că o femeie adevărată poate cuceri un bărbat dintr-o singură privire. Dacă aşa stau lucrurile, atunci acea femeie are, cu siguranţă, pe lângă un farmec aparte, şi nişte gene lungi, bogate şi frumos curbate.
Şi chiar dacă nu faci parte din acea categorie de femei care au avut norocul să se nască cu astfel de gene, nu trebuie să renunţi la ideea de a avea astfel de gene. Cu ajutorul câtorva trucuri, genele tale se pot transforma într-unele perfecte.

Îngrijire specială
 
Dacă vorbim despre gene perfecte nu putem să începem discuţia fără capitolul: îngrijire. Obişnuieşte-te să foloseşti pe timpul nopţii un ulei hrănitor pentru gene. Uleiul de ricin sau uleiul de măsline sunt foarte utile în acest caz, fiind cunoscute efectele lor de stimulare a creşterii părului.

Un alt aliat pentru gene mai des este vitamina E.
Aplică ulei de ricin amestecat cu vitamina E cu o periuţă de gene curată, seara, înainte de culcare.

Aplicare în zig-zag

Un truc foarte simplu, la îndemâna oricui, este modul în care aplici rimelul. Cei mai mulţi make-up artiști ne recomandă mișcarea în zig-zag. De asemenea, este bine să aplici rimelul de la baza genelor. Începe aplicarea cât mai aproape de rădăcină, apoi continuă către vârfuri, realizând uşoare mişcări în zig zag, pentru ca toate genele să fie acoperite uniform cu rimel.

Două tipuri de rimel

Un alt truc folosit de make-up artişi este rimelarea genelor cu două tipuri diferite de mascara.
Primul strat pe care îl aplică este unul pentru alungire, iar al doilea strat cu rimel pentru volum. Nu uita de mişcarea în zig-zag şi să insiști la genele de la coada ochiului pentru un aspect de ochi de felină.

Instrumente speciale

Dacă visezi la gene curbate, atunci trebuie să înveţi să foloseşti ondulatorul de gene, chiar dacă ţi se pare un instrument de tortură. Important este să-l folosești înainte de aplicarea rimelului pe gene, deoarece după aplicarea acestuia genele tale devin ușor casante.

Cel mai bun clește este cel cu cleștișorii din plastic, nu din metal (în timp, ajunge să acționeze ca o lamă asupra genelor slăbite).
Pentru o folosire corectă a ondulatorului, trebuie să ţineţi dispozitivul strâns, la baza genelor, timp de trei până la cinci secunde, după care să eliberaţi genele şi să le rimelaţi, prin gesturi scurte.

Demachiantul potrivit

Când vine vorba de demachierea genelor, un simplu demachiant de față nu este suficient.
Ai nevoie de un demachiant care să conțină ulei și pe care să-l aplici uşor, fără a freca ochii, folosind dischete din bumbac. Este chiar indicat să se aplice discheta îmbibată cu demachiant și să se țină câteva secunde pe ochi. Astfel, rimelul de pe gene se va îndepărta cu uşurinţă.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mariaz pe 15 Iul 2014, 09:30
    Intensificatoare pentru cresterea genelor

    Intensificatoarele sunt o varianta buna la rimelurile existente pe piata. Ce nu stiu eu este daca serurile astea functioneaza la toate persoanele sau in functie de metabolismul fiecarei persoane in general. Ar fi interesant de aflat acest lucru. Sincer mi-as mai lungi si eu putin genele:)

    0
    0

  • Dancia pe 13 Mai 2014, 09:22
    Realash

    Cora ti-a provocat vreo iritatie produsul ori ustura la ochi? Eu am folosit intr-o perioada un astfel de intensificator si de fiecare data cand dadeam cu el ma usturau ochii! Citind pe sit-ul lor produsul pare unul ok!

    0
    0

  • Cora pe 15 Apr 2014, 09:51
    Realash pentru intensificarea genelor

    Folosesc produsul Realash de 3 saptamani si vad ca au inceput deja sa apara primele rezultate. Genele mele sunt mai lungi si mai groase si asta imi place la nebunie. Dintotdeauna mi-am dorit asa ceva. Sper sa ramana rezultatele:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod