EXCLUSIV Ami: „Piesa «Trumpet lights» este minunea care mi-a schimbat cursul vieţii“

A cunoscut celebritatea datorită piesei „Trumpet lights“ şi acum a cucerit din nou topurile muzicare cu melodia „Otra vez“, însă este aceeaşi fată simplă. Ami spune că succesul nu a schimbat-o deloc, dar că datorită muzicii a reuşit să-şi împlinească cel mai mare vis pe care îl avea atunci când era doar un copil.

Ami ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a acceptat să vorbească despre cariera ei, dar şi despre viaţa ei personală.

eva.ro: Piesa „Trumpet lights“ a intrat în toate topurile muzicale si te-a ajutat să ajungi foarte cunoscută. Te-a schimbat în vreun fel celebritatea?

Ami: Nu m-a schimbat, am rămas aceeaşi persoană, însă recunosc că sunt puţin mai euforică decât de obicei, pentru că nici acum nu realizez ce mi se întâmplă.

Trăiesc un vis frumos din care nu aş vrea să mă mai trezesc, un vis pe care îl aveam încă din copilărie şi care acum a devenit realitate.



Ce a însemnat pentru tine această piesă?

„Trumpet lights“ a fost, este şi va fi minunea care mi-a schimbat cursul vieţii şi al carierei. A fost drumul către succes şi către acele culmi la care cu toţii aspiram.

Are mare succes şi noua ta piesă, „Otra vez“. Crezi că poate ajunge la fel de cunoscută precum „Trumpet Lights“?

Cu siguranţă! Melodia păstrează acelaşi stil, mă defineşte şi am pus în ea ingredientul principal: mult suflet!

Am mare încredere că şi această piesă va ajunge la fel de cunoscută şi de apreciată ca „Trumpet Lights“, fiindcă am primit deja un feedback foarte bun din partea publicului.



Să vorbim puţin şi despre viaţa ta. Care sunt trucurile tale de frumuseţe?

N-aş putea să spun că sunt trucuri. Aleg întotdeauna naturaleţea, simplitatea, odihna... Fac mişcare şi încerc să mănânc cât mai sănătos.

Te-a tentat vreodată să-ţi faci operaţii estetice? Ai apela la ajutorul chirurgului estetician?

Nu sunt împotriva celor care recurg la astfel de intervenţii, însă pe mine nu mă tentează vreo operaţie estetică. Sunt mulţumită de felul în care arăt.  

În revistele pentru bărbaţi ai poza?

Nu mă caracterizează acest gen de expunere, prin urmare nu aş face un pictorial nud.



Cum este Ami în timpul liber? Ce hobby-uri ai?

Sunt foarte veselă şi plină de energie, şi asta nu doar în timpul liber. Mă simt excelent în compania prietenilor, indiferent unde ne-am afla. Ca pasiune, deşi recunosc că m-am subestimat la acest capitol, îmi place mai nou să scriu versuri.  

Ce planuri de viitor ai? Lucrezi la vreun proiect?

Deja lucrez la următorul single şi totodată la o piesă în colaborare cu David Deejay (Adi Colceru), producătorul meu. Am multe surpize pentru cei ce mă ascultă şi sper ca totul să iasă aşa cum mi-am propus.

22 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod