Frumuseţea ta: Care sunt cosmeticele de care nu te poţi lipsi niciodată

Când vine vorba despre cosmetice, femeile nu au niciodată suficient de multe. Demachiant, loţiune tonică, gel de spălat faţa, cremă hidratantă, cremă de zi, cremă de noapte, gel antirid... lista este foarte lungă.

Dar câte produse, din zecile pe care le avem în dulăpiorul din baie, ne sunt cu adevărat necesare? Mult mai puţine decât ne imaginăm.Află de ce ai neapărat nevoie pentru a arăta bine.

Demachiantul

Fără nicio urmă de-ndoială, orice zi începe şi se termină cu demachiantul. Curățarea pielii este primul pas, dar și cel mai important pentru orice femeie, indiferent de vârstă sau de tipul de ten, indiferent că se machiază sau nu. Chiar și atunci când nu avem machiaj pe față, pielea produce sebum, transpiră și are nevoie de o curățare eficientă.

Un ten curat este un ten frumos!

Loţiunea tonică

Chiar dacă foarte multe persoane nu înţeleg rostul acestui produs, loţiunea tonică este foarte importantă pentru curăţenia tenului.Foloseşte loţiunea tonică potrivită tenului tău, imediat după ce te demachiezi şi vei vedea că tenul tău va arăta mai bine.

Cremă hidratantă

Nu există ten care să nu aibe nevoie de hidratare, indiferent de tipul tenului pe care îl avem . Chiar şi tenul gras are nevoie de o cremă hidratantă. Aşa că foloseşte crema potrivită în fiecare zi, dacă vrei un ten perfect.


Cremă pentru ochi

Crema pentru ochi face şi ea parte din categoria cosmeticelor obligatorii. Ai nevoie de o cremă specială pentru această zonă deoarece pielea din zona ochilor este foarte sensibilă şi se ridează prima.   Aplică pe toată pleoapa și sub pleoapă, cu tapotări ușoare. 

Practic, aceste cosmetice sunt obligatorii dacă vrem un ten frumos, sănătos şi fără riduri.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ade80 pe 3 Ian 2014, 14:05
    creme

    daca demachiatul, toner-ul, crema pentru fata si pentru pielea din jurul ochilor sunt de provenienta organica, efectul de hidratare, remediu cutanat, curatare, catifelare si regenerare este sigur cel scontat. http://www.boutiquebio.ro/cumpara/gel-de-cur%C4%83%C8%9Bare-facial%C4%83-cu-brusture-6047644 http://www.boutiquebio.ro/cumpara/crem%C4%83-de-zi-6021392

    1
    0

  • kiki pe 25 Sep 2013, 12:43
    adevar

    Asa este,va spun si eu dintr-o experienta destul de indelungata....Toate astea sunt obligatorii,apoi vin optional ceva masti (dupa scrub),masti care,cel mai bine,sunt fructe pasate,in functie de ten,Ei...si cel mai important pt vremurile astea( cand suntem bombardate cu imagini de vedete' perfecte' )NU incarcati tenul cu fond sau pudra...decat dupa 45 ani sau daca aveti o acnee rebela (n-ar trebui sa o aveti,se trateaza...de ex cu Mibazon de la Farm veterinara.Nu va speriati,asta e f buna,mi-am tratat copilul...)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod