Florin Piersic jr. și Dorina Chiriac, din nou împreună, la „Totul e permis“

„Totul e permis“, cel mai nou show marca Antena 1, ce va avea premiera miercuri, 2 octombrie, va aduce în fața telespectatorilor, în cele mai ingenioase probe bazate pe teme de actorie, precum mima sau pantomima, nu doar actori consacrați, ci și nume cunoscute din sport, muzică și televiziune, cu predispoziție către joacă.

Florin Piersic jr., Dorina Chiriac, Marius Manole, Roxana Ciuhulescu, Magda Catone, Rodica Mandache, și nu doar ei, își vor demonstra aici talentele, în cele mai inedite și neașteptate situații. Prezentator este tânărul actor Alexandru Ion.

Proba de foc a show-ului și cea mai spectaculoasă este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, pe care concurenții au de improvizat pe teme date.
 
„Gradul de improvizație este foarte mare în acest show. De asemenea, atmosfera relaxată, de distracție, între prieteni, creată de cei opt concurenți și de prezentator este foarte importantă.

În același timp, publicul este activ și chiar participă la anumite momente. Decorul conține un element foarte interesant, un plan înclinat la 22,5 de grade. O înclinație destul de abruptă, alunecoasă și pe care există tot felul de elemente, fixe și mobile, care le vor da bătăi de cap concurenților și îi vor pune în situații de-a dreptul comice“,  a spus Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group.


 
Planul înclinat se schimbă de la o ediție la alta și va reprezenta, pe rând, un living, un restaurant, o cazarmă, o sală de clasă, o sală de fitness şi un castel medieval, în funcție de scenariu.

La fiecare dintre cele zece ediții participă câte opt concurenți, împărțiți în două echipe.

Doi dintre ei, actorii Cosmin Seleși și Lucian Ghimiși, au calitatea de concurenți permanenți.

Prima ediție îi va aduce în fața telespectatorilor pe Marius Manole, Medeea Marinescu, Răzvan Simion și Lucian Ghimiși, respectiv Dorina Chiriac, Vladimir Drăghia, Adriana Titieni și Cosmin Seleși.

„Totul e permis“ va putea fi urmărit din 2 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

fotografii: Gabriela Arsenie/Antena1

24 Septembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tutuianu maria pe 17 Oct 2013, 09:21
    o emisiune de nota 10

    este o emisiune de nota 10

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod