Anda Adam şi Cătălin Botezatu, 5 semne că relaţia lor este falsă

După ce s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam pare să nu-şi găsească liniştea. Deşi a schimbat mai mulţi iubiţi până în prezent, cântăreaţa s-a afişat destul de des la evenimentele mondene alături de Cătălin Botezatu.

Momentul culminant dintre Anda Adam şi Cătălin Botezatu a avut loc săptămâna trecut, la Sibiu, la Media Music Awards, acolo unde cele două vedete s-au sărutat pe scenă. „Am pregătit împreună surpriza. În momentul în care am sărutat-o m-am simţit bine“, a spus, pentru Libertatea, Cătălin Botezatu. Deşi au negat că ar avea o relaţie, acum multă lume spune că Anda şi Cătălin formează un cuplu.

S-au sărutat pentru a fi mediatizaţi


Chiar şi aşa, există voci care spun că relaţia celor doi este de faţadă, pentru a masca depresia prin care trece Anda Adam de când s-a despărţit de Victor Slav şi a aflat că acesta se va căsători cu Bianca Drăguşanu. Inclusiv despre sărutul de la Media Music Awards se spune că a fost doar o regie proastă, asta deoarece Anda şi Cătălin au decis să se sărute în public, special pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi din nou promovaţi de presă.


Bote apare cu mai multe femei în presă


În ciuda faptului că Botezatu şi Anda Adam s-au sărutat pe scenă, în presă apar zilnic fotografii cu Bote şi cu alte femei, ceea ce pe mulţi îi duce cu gândul la faptul că designerul nu are nicio relaţie cu Anda Adam.

Îi atacă mereu pe Victor Slav şi pe Bianca Drăguşanu


De fiecare dată când apar în faţa presei şi sunt întrebaţi de Bianca şi Victor, Anda Adam şi Cătălin Botezatu nu se feresc să-i atace pe aceştia. În ultimul videoclip, Anda are o coafură care seamănă foarte mult cu cea a Biancăi, motiv pentru cârcotaşi să spună din nou că aceasta o imită pe viitoarea soţie a lui Victor Slav. „Măcar bretonul meu este adevărat, nu este aplicat“, a spus Anda Adam.



Mai mult, Anda Adam a vorbit în trecut şi despre aspectul ei fizic, făcând o paralelă cu silueta Biancăi Drăguşanu. „Sportul înseamnă sănătate, iar pentru mine contează mult să am un trup tonifiat, puternic. Asta nu înseamnă că îmi pierd din feminitate. Sunt o femeie cu forme, nu una anorexică ce se chinuie să arate precum un băţ, crezând că asta îşi doresc bărbaţii“, a spus cântăreaţa pentru Adevărul.

Vor să treacă nunta dintre Victor şi Bianca pe plan secund


Fiind cel mai mediatizat eveniment al acestei toamne, nunta dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu pare a le da bătăi de cap Andei şi lui Cătălin. Din acest motiv, gurile rele spun că sărutul de la Media Music Awards a fost special regizat pentru a atrage atenţia presei asupra lor şi a nu mai apărea în presă doar Bianca şi Victor. „A fost foarte tare să o sărut pe Anda, însă nu s-a întâmplat pentru prima dată. Nu are nicio legătură cu faptul că Bianca şi Victor se vor căsători peste câteva zile. Aşa s-a nimerit să fie acest eveniment, cu nici două săptămâni înainte de nunta lor. Nu ne interesează ce crede Bianca, Victor sau alţii“, a spus Cătălin Botezatu.


Apar împreună doar la evenimente mondene


Multă lume spune că relaţia dintre Anda şi Cătălin este doar de ochii lumii şi din cauza faptului că cei doi apar împreună doar la evenimente mondene. Până acum, paparazzii nu au reuşit niciodată să-i fotografieze pe cei doi împreună.

25 Septembrie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 26 Sep 2013, 21:52
    Despre judecata

    Nu stiu de unde atata invidie,rautate si venin aruncate spre Bianca Dragusanu chiar nu va pot intelege oameni buni.Ce aveti cu viata cuiva,ce va pasa daca e fericita sau nefericita,daca are silicoane,acid hialuronic sau mai stiu eu ce.E om ca si noi toti asta e clar si nu avem dreptul sa judecam.Doar ea stie ce se afla in casa si in sufletul ei.Eu sunt fericita pentru ea sincer,mi se pare o femeie frumoasa ca sa intelegi frumusetea vine din interiorul sufletului nu frumusetea exterioara.Mi se pare si mai urat ce face Anda Adam si Botezatu.De ce fac aceste lucruri?E foarte trist si deprimant, in loc sa-ti vezi de viata sa stai sa arunci cu noroi in fostul tau iubit,iar Botezatu face tot pentru publicitate.Anda draga mergi inainte nu a fost sa fie, o sa-ti gasesti fericirea dar nu traind in trecut si jucand teatru "sunt atat de fericita".Eu le doresc tuturor sa fie fericiti si lui Bianca si lui Anda Adam.Dar nu mai judecati!Doar Dumnezeu are dreptul sa judece!

    4
    4

  • iulia pe 26 Sep 2013, 14:00
    ANDA ESTE ARTISTA

    ANDA este o artista frumoasa, talentata si simpatica . Bote este Homo si face si el sa para ca este barbat adevarat Bianca este o maimuta de plastic fara nici un farmec. meserie (decat cea mai veche din lume - ) Victor este un maimutoi .Citeste si el o informatie ...cat mai tine

    2
    6

  • melania pe 26 Sep 2013, 12:00
    relatie

    Este ciudat ca sunt impreuna tocmai ei 2, avand in vedere ca Anda a fost impreuna cu Slav iar Botezatu cu Bianca...dar cine stie poate s-a aprins totusi o flacara intre ei.

    2
    1

  • Mamina pe 26 Sep 2013, 08:30
    sigur, sigur :))

    Primul indiciu e ca Botezatu e gay, ce ne aburesc atata.

    4
    1

  • carmen008 pe 25 Sep 2013, 14:48
    relatie

    normal ca e o relatie falsa... dar ma gandesc ...siliconata si slav ce isi mai pun furculitele in gat

    4
    5

  • Lorena pe 25 Sep 2013, 10:44
    adevaruri

    asa este kiki@,adevarul ca fara bani nu supravietuim mai ales orasenii,dar viata care o au "vedetele"astea este de plans,saraci..........

    2
    1

  • kiki pe 25 Sep 2013, 08:14
    adevaruri

    Aceste persoane sunt vrednice de mila....E f trist sa fii singur,sa nu te iubeasca nimeni,si sa te tot intrebe presa ce-si-cum...Te impopotonezi, zambesti,arunci ceva vorbe...si ajungi in final,dupa petreceri etc, ACASA ,SINGUR ! Sunt multi ca ei ,'vedete' de carton,care incearca de ani buni prin operatii si scandaluri sa fie in centrul atentiei,ca sa-si gaseasca perechea (neaparat de aceeasi teapa)Anii trec...

    20
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod