Frumuseţea ta: 5 tratamente de urgenţă pentru acnee. Scapă de coşuri!

Se întâmplă cumva ca fix înaintea unui eveniment important, o petrecere sau o întâlnire să descoperi că îţi apare un coş foarte vizibil pe faţă. În astfel de momente ai nevoie de un tratament de urgenţă, care să facă rapid coşul să dispară.

Îţi prezentăm mai jos câteva remedii simple şi eficiente care te vor ajuta să scapi de coşuri peste noapte:

Tinctura de propolis

Propolisul este o substanţă produsă de albine, care are un puternic efect antibacterian. De aceea este perfect pentru a combate bacteriile care cauzează inflamarea porilor şi apariţia coşurilor.

Aplică pe o dichetă demachiantă curată câteva picături de tinctură de propolis, apoi aplică pe zona afectată de acnee.

Argilă şi zeamă de lămâie

Un alt motiv pentru apariţia coşurilor este excesul de sebum, substanţa uleioasă secretată de pori. Pentru a combate această problemă, argila este soluţia ideală.

Are capacitatea de a absorbi sebumul, lăsând pielea curată şi purifiată.

Amestecă un plic cu argilă cosmetică cu zeama unei jumătăţi de lămâie. Aplică pasta rezultată pe faţă, insistând asupra zonei în care ai coşuri. Lasă să acţioneze cinci minute, apoi clăteşte-te.

Ulei din arbore de ceai

Uleiul din arbore de ceai conţine substanţe care limitează dezvoltarea bacteriilor, vinovate pentru apariţia acneei prin infectarea porilor. Aplică o picătură de ulei de arbore de ceai pe o dischetă demachiantă curată şi tamponează zona afectatp de acnee.

Lasă să acţioneze zece minute apoi clăteşte-te.

Pasta de dinţi

Pasta de dinţi conţine un derivat de siliciu care are proprietate de a absorbi umezeala. Aplicată pe un coş şi lăsată să acţioneze peste noapte, pasta de dinţi reduce dimensiunile coşului şi îl usucă.

Aspirină pisată

Rolul aspirinei este de a reduce inflamaţia şi de a estompa roşeala cauzată de aceasta. Pisează o aspirină, amestecă cu câteva picături de zeamă de lămâie şi aplică pe coş. Lasă să acţioneze cel puţin cinci minute, apoi clăteşte-te cu apă rece.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 4 Ian 2014, 02:17
    Thursday Plantation - arbore de ceai cosuri si acnee

    Da, uleiul din arbore de ceai e cel mai bun produs natural impotriva cosurilor, acneeie, punctelor negre si excesului sebum. Eu am folosit ulei din arbore de ceai de la Thursday Plantation si pot sa zic ca sunt foarte multumita. De gasit de cumparat il gasiti pe http://www.thursdayplantation.ro

    3
    1

  • mahaela pe 31 Dec 2013, 17:41
    scapa de cosuri

    Foarte bun articolul. Eu am scapat de cosuri dupa ce am folosit produsele naturale pe baza de ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation Eu le-am primit de la o prietena din Australia, asa ca daca le gasiti va recomand.

    2
    0

  • NICA pe 2 Dec 2013, 20:34
    combaterea ACNEEI !

    Felicitari pt articol, e ffffff important pt a se scapa de ACNEE=COSURI care e ffff raspandita ! i nica

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod