Frumuseţe. Curăţarea tenului cu perii speciale. Cum te ajută?

Elimină toxinele

Limfa este fluidul care are printre altele şi rolul de a drena toxinele acumulate în ţesuturi, inclusiv la nivelul feţei. Iar prin masarea tenului cu o perie specială contribui la o mai bună circulaţie a limfei şi la eliminarea toxinelor. Poţi reduce în acest fel aspectul de faţă umflată, poţi diminiu pungile de sub ochi şi cearcănele.

Accelerează reînnoirea celulară

Atunci când celulele moarte sunt îndepărtate rapid de la suprafaţa pielii, procesul de reînnoire celulară este accelarat, ceea ce contribuie semnificativ la aspectul proaspăt şi întinerit al feţei. Chipul tău va părea astfel mult mai odihnit şi luminos, iar apariţia ridurilor va fi întârziată.

Stimulează producţia de colagen

Colagenul este o proteină care contribuie la menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de colagen scade constant, pielea îşi pierde fermitatea şi apar primele riduri.
Un alt beneficiu al masajul facial sau al curăţării tenului prin periere este acela de a stimula producţia de colagen, prevenind astfel îmbătrânirea prematură a tenului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod