Cream si-a lansat prima colectie de tinute luxury!

Decembrie este o luna plina de surprize pentru Claudia Pavel. “Privilege” se numeste prima colectie de rochii creata special pentru artista, o colectie care releva starea de spirit a cantaretei.
Cream si-a dorit astfel sa-si exprime feminitatea printr-o  colectie de tinute pe stilul ei. Cantareata a revenit in centrul atentiei si datorita frumusetii sale a inceput sa fie din ce in ce mai dorita pentru realizarea de campanii publicitare. Astfel, Claudia Pavel a primit oferta de a reprezenta un brand cunoscut de creatii vestimentare si a lansat o colectie de tinute luxury, creata special pentru artista, care este intr-o forma de zile mari.

“Privilege Claudia Pavel for Chanttal” este o colectie complexa, cameleonica, special creata pentru femeia independenta, care se simte bine in pielea ei.
Artista s-a implicat direct in acest proiect si e foarte mandra ca a realizat aceasta colectie, chiar inainte de Sarbatorile de iarna.

Sedinta foto a fost realizata intr-o locatie la fel de impresionanta, Le Chateau, castelul din inima Bucurestiului, iar Cream s-a simtit ca o printesa in rochiile create de Chanttal. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod