Frumuseţe. Curăţarea tenului cu perii speciale. Cum te ajută?

Masarea tenului cu o perie special concepută este un procedeu cosmetic care devine tot mai popular pe zi ce trece pentru că beneficiile pe care le aduce nu sunt deloc de neglijat.
Fie că alegi o perie simplă cu care să-ţi masezi tenul uscat sau în timpul spălării, fie că foloseşti o perie electronică, special concepută pentru curăţarea tenului, rezultatele asupra pielii tale se vor observa în cel mai scurt timp. Iată câteva dintre beneficiile periajului facial:

Exfoliază eficient

În fiecare zi, pielea ta se regenerează, iar celulele noi le iau locul celor îmbătrânite. Celulele moarte se acumulează treptat la suprafaţa tenului, blocând porii şi conducând astfel la apriţia unor probleme precum comedoane, puncte negre sau coşuri.
Pe de altă parte, acest strat de celule moarte împiedică absorbţia eficientă a substanţelor nutritive din cremele şi cosmeticele pe care le foloseşti, iar pielea ta nu beneficiază pe deplin de toţi nutrienţii. Îndepărtarea acestor reziduri devine astfel esenţială pentru ca tenul tău să fie sănătos şi să aibă acea strălucire naturală pe care ţi-o doreşti. Folosind o perie pentru faţă, îndepărtezi delicat celulele moarte, fără să-ţi agresezi tenul.

Stimulează circulaţia sanguină

Circulaţia sanguină adecvată este esenţială pentru o piele frumoasă şi sănătoasă. Sângele transportă oxigen şi nutrienţi către celule, iar când circulaţia este deficitară, aspectul şi sănătatea pielii au de suferit.
Folosind o perie pentru masajul facial sau pentru curăţarea tenului stimulezi circulaţia şi îi oferi astfel tenului tău oxigenul şi nutrienţii de care are nevoie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod