Frumusete cu produse naturale

Talc pentru picioare


Este un preparat natural care impiedica aparitia mirosului neplacut al transpiratiei. In plus, previne infectiile cu ciuperci, mai ales atunci cand nu porti ciorapi si esti incaltata cu sandale foarte decupate. Ca sa-l prepari, ai nevoie de o lingura de pudra de argila alba sau verde si de pelin uscat. Le gasesti in magazinele naturiste. Pelinul il procuri din pliculetele de ceai de pelin.

Cerne planta uscata si foloseste doar pudra cea mai fina. Amesteca praful de pelin cu argila.
Pune praful intr-un borcan cu capac si agita-l. Pudra poate fi pastrata la loc uscat pana se termina. Pudreaza-ti picioarele – talpile si zona dintre degete. Dar poti tapeta si interiorul pantofilor care "te bat", pentru ca talcul previne rosaturile.
 

Ulei acidulat pentru corp

 
Este un produs foarte bun, care poate fi folosit dupa baie si dus. Ca sa-l prepari, ai nevoie de 25 ml ulei de masline (extra virgin, de cea mai buna calitate), coaja de la o lamaie si coaja de la o portocala si cate zece picaturi de ulei esential de portocala, respectiv de lamaie.


Pune intr-un vas, la bain-marie, uleiul de masline si cojile de lamaie si portocala si lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Strecoara (lasa coaja sa se aseze pe fundul vasului si scurge uleiul de masline aromat intr-o sticla inchisa la culoare care se poate inchide ermetic) si adauga uleiurile esentiale de portocala, respectiv de lamaie. Maseaza-ti pielea! Vei avea cea mai placuta senzatie de prospetime si piele hidratata. Maseaza-te pe pielea uda. Dureaza mai mult, dar merita!

Patreaza uleiul la intuneric si racoare.
Nu face plaja decat dupa ce te-ai spalat cu sapun, indiferent cat timp a trecut de la aplicare. Uleiurile de portocala si de lamaie sunt fotosensibile si pot da iritatii pe piele la contactul cu razele soarelui.

Masca pentru par stralucitor

 
Pe cat este de simpla, pe atat este de eficienta. Ai nevoie de un borcan de iaurt gras si sucul de la o lamaie. Amesteca-le si unge-te pe parul abia spalat si ud. Pastreaza masca pe par circa 20 de minute. Clateste cu apa si usuca parul, fara placa sau uscator de par.
Sucul de lamaie neutralizeaza calcarul din apa, iar iaurtul este un excelent balsam, care face parul sa straluceasca.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mimi pe 19 Iul 2011, 22:13
    lotiuni tonice

    folosesc ape florale lush....fara alcool!

    0
    0

  • ioana pe 30 Mai 2011, 13:30
    masti

    eu folosesc de la Lush, masti naturale...nu am timp din pacate sa mi el afc aks...insa sunt foartemultumita de ele:)

    1
    0

  • carmen pe 15 Apr 2010, 10:04
    alte sfaturi pentru un par sanatos

    Eu folosesc Masca de par cu ulei de masline si samponul antimatreata de la Krauter care sunt fantastice si de aceea doresc sa le recomand . Comanda se face pe internet si poti beneficia si de promotii.Detalii carmen_rail@yahoo.com

    1
    0

  • Giulia pe 11 Apr 2010, 13:45
    sfaturi pentru un par frumos

    pentru un par sanatos iti trebuie dacat timp, 3 ore pe septamana aplica masca naturala cu : un graunte de usturoi, vitamina A uleioasa, Ulei de masline si un galbenusi de ou. aplica masca pe par si stai 3 ore. vei avea un rezultat foarte bun.

    0
    0

  • Marlene52 pe 10 Apr 2010, 11:14
    FELICITARI!!

    da...e foarte interesant site-ul!! Gasesti ce vrei....toate retetele naturale sunt eficiente.mai ales cand piata cosmeticilor este abudenta cu fel de fel de produse!! Uite mie nu-mi fac bine anumite creme ,fac alergie si ma intereseaza cele naturiste mai mult!! Felicitari!!!

    0
    1

  • marina021288 pe 26 Mar 2010, 12:27
    sfaturi bine venite

    toate sfaturile sunt bine venite..mai ales k toate produsele de ingrijire d p piata au preturi fff mari.

    0
    1

  • firica pe 17 Nov 2009, 20:48
    Felicitari

    Toate sfaturile sunt extrem de practice si minunate

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod