Frumuseţe: Ce spune culoarea ojei tale despre personalitatea ta

Pentru unghiile tale alegi de obicei nuanţe delicate, pastelate sau lacuri transparente? Sau preferi roşul clasic şi sexy? Alegerile tale în materie de ojă pot spune multe despre personalitatea ta.

Iată care sunt semnificaţiile nuanţelor:

Roşu intens

Oja roşie, la fel ca şi rujul roşu intens, indică faptul că eşti o femeie încrezătoare, care nu se teme să fie în centrul atenţiei. Iar cu cât nuanţa este mai aprinsă, cu atât personalitatea este mai puternică. Aceste femei ştiu exact ce îşi doresc şi nu le este teamă să recunoască.

Roz cu sclipici

Acest lac de unghii le arată celorlalţi că eşti o persoană care iubeşte momentele vesele, care adoră să râdă şi să-şi înveselească ziua prin gesturi mici, dar pline de semnificaţie. Eşti în căutarea plăcerii, iar acest lucrur se vede şi pe unghiile tale!

Roşu sidefat

Eşti o romantică incurabilă şi îţi place frumuseţea clasică. Îţi doreşti să întâlneşti marea iubire.

Te dedici trup şi suflet partenerului tău, atunci când simţi că ţi-ai găsit sufletul pereche. Crezi că dragostea adevărată trebuie câştigată, motiv pentru care nu faci niciun fel de concesii într-o relaţie.

Nuanţe naturale, delicate

Dacă unghiile tale sunt de obicei colorate în nuanţe delicate de roz pal, lacuri transparente uşor colorate sau ojă de culoarea pielii, este un semn că ai o personalitate echilibrată. Nu îţi place să ieşi în evidenţă şi preferi să laşi lucrurile să se desfăşoare de la sine.

Eşti diplomată, politicoasă şi atentă la detalii.

Nuanţe "funky"

Culorile lacurilor tale de unghii variază de la verde, albastru, indigo, negru, fucsia, galben, iar lista poate continua? Această varietate impresionantă de culori îndrăzneţe arată faptul că eşti o persoană care iubeşte schimbarea, care se plictiseşte repede şi are nevoie permanent de noi stimuli. Îţi plac aventurile, senzaţiile tari şi nu refuzi nicio provocare.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod