Evenimente la Hard Rock Cafe

MIERCURI, 19 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT CELELALTE CUVINTE

Pe 19 februarie, la Hard Rock Cafe, Rock FM suna adunarea pentru o seara de exceptie, pe muzica live a uneia dintre cele mai mari trupe romanesti: Celelalte Cuvinte. Solistul vocal Calin Pop si colegii sai au acceptat rugamintea Rock FM de a concerta cu ocazia decernarii marelui premiu al campaniei "Rebel cu cauza".

La HRC se vor auzi „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Intre vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din rasarit”, „Despartire”, „Comoara”, „Daca vrei”, „Iarba prin par” si multe alte hituri ale indragitei trupe din Oradea.

Intrarea la concert va fi libera. Pentru rezervari va rugam sa sunati la nr. 021 2066261.

 
JOI, 20 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT HARA

Hara este una dintre cele mai iubite formatii din Romania, datorita concertelor live interactive, pline de ritm si de pofta de viata. Formata in anul 2000 in Cluj-Napoca de catre solistul si chitaristul acesteia, Flavius Buzila, trupa si-a propus sa aduca un aer proaspat in industria muzicala romaneasca.

Hara si-a respectat promisiunea si are la activ cateva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasa”, “O zi” sau “Interetnik”.



Biletele pentru concert sunt disponibile pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe. Acestea au pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 60 de lei (cu loc la masa in fata scenei).


VINERI, 21 FEBRUARIE, ORA 22.00 – CONCERT MIRCEA BANICIU


Mircea Baniciu este un reper al scenei folk-rock ce nu mai are nevoie de introducere. De numele sau se leaga hituri precum “Tristeti provinciale”, “Dealul cu dor”, “Pisica neagra”, “Intoarcerea la Orient”, “Vinovatii fara vina”, “Miruna”, “Andrii Popa” ori “Esarfa in dar.”

In decursul unei cariere de aproape patru decenii, destinul muzical al lui Mircea Baniciu s-a impletit, pentru o vreme, cu cel al legendarei trupe Phoenix, apoi s-a contopit cu Pasarea Colibri si s-a concretizat in nenumarate concerte si materiale discografice.

Biletele sunt disponibile la pretul de 60 lei in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.



Rezervarea mesei se face la nr.

de telefon 021 206 6261.


SAMBATA, 22 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT ALIN VADUVA BAND

Alin Vaduva revine pe scena Hard Rock Cafe sambata, 22 februarie, de la ora 22:30, cu un nou concert incendiar!

Vino sa-l vezi live pe artistul care, la numai 28 de ani, se poate lauda cu peste 50 de premii obtinute la festivalurile nationale si internationale de muzica! Alaturi de colegii sai de trupa - Sebastian “Ricii” Blaj (clape), Daniel - (bass), Vladimir Pupazan (chitara) si Gilberto Ortega Tores (percutie), Alin te asteapta sa-ti cante live cele mai recente piese ale sale, dar si unele dintre cele mai tari hituri rock, soul, R&B sau reggae.



Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.


MARTI, 25 FEBRUARIE, ORA 20.30 – STAND UP COMEDY CU CRISTIAN DUMITRU SI CRISTI PRIZA


BestMusic si Hard Rock Cafe te invita la cel de-al treilea eveniment de „Stand Up Comedy”, marti, 25 februarie, de la ora 21:00.

Dupa ce pe scena i-ati putut vedea pana acum pe Micutu, Badea, Vancica si Bordea, acum e randul baietilor veseli: Cristian Dumitru si Cristi Priza!

Cristian Dumitru a inceput sa practice genul asta de umor inca din 2003, facand parte pana in anul 2006 din trupa Deko. Din 2006 a infiintat impreuna cu Catalin Iliescu si Claudiu Constantin, trupa "comedy now", iar din 2008 a sustinut nenumarate spectacole alaturi de Tibi Neuronu si Catalin Bordea in cadrul trupei Showtime. Cu materialul strans in cei 9 ani, a sustinut sute de spectacole atat in Bucuresti, cat si in intreaga tara.

Cristi Priza este un tanar comediant care si-a descoperit pasiunea in urma cu 4 ani. Acum are caiete intregi pline de glume, iar pentru el umorul este un stil de viata. De la one-linere (glume scurte), pana la povestioare amuzante, reuseste sa imbine subiecte controversate ca nimeni altul. Printre altele este si prezentatorul unei emisiuni online -4 la Romana, difuzata in fiecare miercuri prin intermediul Youtube.



Biletele la eveniment au pretul de 25 de lei (cu loc la masa) si 35 de lei (cu loc la masa in fata scenei) si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod