Frumuseţe. Ce spun trăsăturile feţei despre personalitatea ta. Descoperă!


Persoanele care au buze mari au o intuiţie bună, o imaginaţie bogată, înţeleg mai uşor comportamentul celorlalţi şi sunt mai expresive din punct de vedere emoţional
De fiecare dată când cunoaştem o persoană nouă ne formăm instinctiv o idee asupra personalităţii sale pe baza trăsăturilor faciale. Dar se pare că aceste impresii de moment pe care ni le formăm nu sunt chiar întâmplătoare. Cercetătorii au descoperit că anumite trăsături ale feţei indică unle trăsături de personalitate. Iată care sunt acestea:

Buzele cărnoase indică faptul că te pricepi la oameni

Persoanele care au buze mari au o intuiţie bună, o imaginaţie bogată, înţeleg mai uşor comportamentul celorlalţi şi sunt mai expresive din punct de vedere emoţional, potrivit antropologului Helen Fisher.

Persoanele care au o formă a feţei dreptunghiulară sunt autoritare

Fruntea înaltă, pomeţii şi arcadele proeminente, precum şi bărbia cu formă dreptunghiulară indică un nivel ridica de testosteron.
Iar persoanele care au astfel de trăsături sunt directe, autoritare şi încăpăţânate, este de părere Helen Fisher.

Fruntea lată indică inteligenţă

Forma frunţii spune multe despre tine. O frunte lată poate indica o inteligenţă deosebită, iar o frunte plată este un indicator al faptului că eşti o persoană sociabială, pentru care prietenia este extrem de importantă. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod