Frumuseţe. Ce să faci ca parfumul tău să persiste întreaga zi. 5 sfaturiNu freca!

Multe persoane au tendinţa de a freca zona în care aplică parfumul pentru a uniformiza. Este o greşeală frecventă care îi scade persistenţa în timp. În primul rând, o mare parte din parfumul aplicat rămâne pe mâna pe care ai folosit-o pentru a-l întine, iar la prima spălare pe mâini este îndepărat complet. Iar în al doilea rând, încălzirea zonei prin frecare va face ca parfumul să se evapore rapid, nu treptat pe durata întregii zile. Pentru a evita nevoia de a masa zona de aplicare, pulverizează de la o distanţă de zece centimetri, astfel încât parfumul să aibă o rază cât mai largă de pulverizare.
Cu cât ţii sticluţa mai aproape, cu atât jetul va fi mai compact iar parfumul va curge pe piele. 

Aplică şi pe păr

Imediat după ce te-ai spălat pe cap şi te-ai uscat, pulverizează pe păr parfumul tău preferat. Dacă îţi speli părul o dată la două, trei zile, parfumul va persista în tot acest timp şi se va simţi la fiecare mişcare a părului tău. Este o opţiune demnă de luat în calcul şi în cazul în care ai pielea foarte sensibilă şi faci alergie la parfumuri.

Nu uita de eşarfă

Dacă porţi eşarfe, aplică pe ele câteva jeturi de parfum. Materialul textil păstrează timp îndelungat parfumul, care se va menţine până la următoarea spălare.
În acest fel, aromele tale preferate te vor învălui întotdeauna. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod