Frumuseţe: Cât de importantă este forma sprâncenelor pentru chipul tău


Genele şi sprâncenele contribuie considerabil la echilibrul estetic al întregii fizionomii. Forma şi culoarea acestora influenţează armonia feţei, echilibrând poziţia ochilor, mărimea nasului, frunţii şi a bărbiei.
Forma adecvată a sprâncenelor te ajută să estompezi şi să corectezi unele defecte sau trăsături care nu îţi doreşti să iasă în evidenţă. De exemplu, dacă ai ochii mici, este indicat să eviţi sprâncele prea groase. De asemenea, formele lungi, arcuite şi nu foarte apropiate se recomandă pentru a distrage atenţia de la un nas mai pronunţat.

Primul pas pentru a obţine sprâncene perfecte este să ceri ajutorul unui specialist. Acesta va alege alături de tine forma care ţi se potriveşte cel mai bine.

După realizarea formei prin pensat şi tuns, poţi opta pentru nuanţarea sprâncenelor în funcţie de culoarea pielii şi a părului.

Poţi alege atât varianta machiajului zilnic prin aplicarea unui fard sau creion de sprâncene sau poţi să le vopseşti. Ambele metode reprezintă modalităţi rapide de a sublinia trăsăturile frumoase ale feţei.De asemenea, nuanţarea genelor contribuie semnificativ la conturarea ochilor. Oferă impresia de gene mai voluminoase şi alungite datorită colorării firele deschise la culoare şi a vârfurilor foarte subţiri.

Vopsitul genelor şi sprâncenelor reprezintă o soluţie ideală pentru persoanele cu părul blond, care au goluri de păr sau care îşi doresc un look natural. Acest procedeu se recomandă a fi realizat într-un centru de înfrumuseţare, cu produse profesionale.

Şi pentru ca genele şi sprâncenele tale să se păstreze mereu frumoase şi bogate, este necesar să le îngrijeşti cu ajutorul produselor naturale pe baza de ulei de ricin şi vitaminele A şi E.

Stilizarea corectă, nuanţarea şi tratarea genelor şi sprâncenelor pot reda frumuseţea naturală a chipului tău.

Citeşte mai multe sfaturi de frumuseţe ale specialiştilor Funky and Salon pe www.funkyandsalon.blogspot.com

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • oana tudor pe 17 Apr 2015, 17:59
  detalii

  iti trimit link-ul catre academia asta, acolo gasesti mai multe informatii: http://www.academiasimetric.ro/

  0
  0

 • oana tudor pe 17 Apr 2015, 17:52
  tehnici

  daa, pai pe langa asta mai inveti si micropigmentrarea prin umplere si tehnica ombre, plus ca inveti si cum se face micropigmentarea buzelor, conturul ochilor

  0
  0

 • Andreea pe 17 Apr 2015, 17:50
  tehnici

  si inveti mai mult decat tehnica fir cu fir ca colega asta a mea atat a invatat unde a facut ea cursul

  0
  0

 • oana tudor pe 17 Apr 2015, 17:47
  trainer

  tehnica asta e foarte importanta si nu poti sa o inveti asa, ca furt de meserie..trebuie sa fie alaturi de tine un specialist care sa iti explice pas cu pas, atat teoretic cat si practic cum se face..si trainer mai rabdator si mai calm ca Larisa Tanase nu gasesti

  0
  0

 • Andreea pe 17 Apr 2015, 17:44
  curs

  eu am incercat sa fur meserie de la o colega de munca dar n-am prea reusit..si de asta ma gandeam sa fac un curs cu un specialist

  0
  0

 • oana tudor pe 17 Apr 2015, 17:42
  curs Bucuresti

  eu am facut cursul asta acum jumatate de an si de atunci fac micropigmentari si acasa si la salonul la care lucrez...mi-a prins foarte bine cursul

  0
  0

 • Andreea pe 17 Apr 2015, 17:40
  curs

  as putea sa ma deplasez si in Bucuresti, ca am pe cineva acolo..dar intrebam poate stite cineva si mai aproape

  0
  0

 • oana tudor pe 17 Apr 2015, 17:37
  curs micropigmentare

  in Brasov nu cunosc, dar iti pot recomanda un curs In Bucuresti,cred ca intr-un oras mai mare ai mai multe sanse..daca te intereseaza cauta informatii despre Academia Simetric a Larisei Tanase

  0
  0

 • Andreea pe 17 Apr 2015, 17:32
  micropigmentare sprancene

  de pensat si vopsit sprancene stiu, dar as vrea sa trec la urmatoaree etapa, stie cineva unde pot face un curs de micropigmentare in Brasov?

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod