Frumuseţe. 4 loţiuni tonice naturale care stimulează creşterea părului

Foloseşte-te de beneficiile plantelor pentru a-ţi fortifia rădăcinile şi a accelera creşterea firelor de păr. Cafeaua, pudra de maca sau urzica sunt câteva dintre remediile pe care le poţi încerca pentru o podoabă capilară de invidiat.

Tonic cu pudră de maca

Maca este o plantă originară din America de Sud, folosită de mii de ani de populaţiile din zona Anzilor pentru efectele benefice asupra sănătăţii. Conţine numeroase elemente nutritive, rădăcina plantei fiind uscată, măcinată şi consumată pe post de suplimente alimentare. Dar pudra de maca are efecte spectaculoase şi asupra scalpului. Stimulează diviziunea celulară la nivelul rădăcinii, determinând o accelerare a creşterii firului de păr. Pentru a beneficia de aceste calităţi extraordinare ale plantei, foloseşte pudra de maca pentru a obţine un tonic capilar.
Lasă la macerat, peste noapte, o linguriţă de pudră de maca în 150 ml de apă. Strecoară apoi amestecul şi aplică lichidul obţinut pe păr şi în special pe scalp. Lasă să acţioneze câteva ore, apoi clăteşte-te. Poţi lăsa tonicul pe păr pe timpul nopţii.
 

Tonic cu cafea

Studiile au demonstrat că foliculii pot fi stimulaţi de cofeină, astfel încât părul să crească mai repede şi mai puternic. Consumul moderat de cofeină nu îţi va oferi aceste beneficii, dar o loţiune tonică făcută în casă este excelentă pentru a stimula creşterea părului.
Într-o ceaşcă cu apă călduţă, adaugă trei-patru linguriţe de cafea instant şi amestecă bine, până ce se dizolvă complet. Aplică apoi cafeaua obţinută pe păr, insistând asupra scalpului. Las-o să acţioneze cel puţin 30 de minute şi apoi clăteşte-te. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod