Vedetele care au fugit de la Pro TV la Antena 1 îşi pierd job-ul din cauza audienţelor slabe

La începutul toamnei, mai multe vedete de la Pro TV au semnat cu Antena 1, conducerea trustului Intact sperând că în acest fel Antena 1 va deveni cea mai importantă televiziune din România. Din păcate pentru ei, lucrurile nu au stat chiar aşa, iar acum au început să renunţe la unele celebrităţi.

Primii care au fost anunţaţi că vor rămâne fără job au fost cei de la "Serviciul Român de Comedie". Astfel, Toni Grecu şi echipa lui, din care făceau parte inclusiv Jojo, Gina Pistol şi Alexandru Papadopol, au avut miercuri, 12 noiembrie, ultima apariţie pe micul ecran din postura de vedete Antena 1.

"Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare. Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației.

Este motivul pe care ni l-au spus. Ne-au spus că, din punct de vedere al audienței, sunt nevoiți să oprească emisiunea și să taie din costuri", a spus Toni Greu pentru Pagina de Media.



Imediat după aflarea acestei decizii, Antena 1 a mai făcut un anunţ care i-a şocat pe mulţi: emisiunea "Dansează printre stele", anunţată ca fiind un mare show al toamnei, iese şi ea din grilă, tot din cauza audienţelor foarte slabe. Emisiunea produsă de Mona Segall va avea săptămâna viitoare, în aceeaşi ediţie, semifinalele şi finala, cu toate că show-ul ar fi trebuit să se termine în luna decembrie, în apropiere de Crăciun.

„Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza, în aceeași ediție, atât semifinala, cât și finala 'Dansează printre stele'”, a spus Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru Pagina de Media.

Cu toate că vedetele care făceau parte din emisiunile "Serviciul Român de Comedie" şi "Dansează printre stele" erau venite de la Pro TV, publicul nu s-a mutat pe Antena 1, ci a rămas fidel postului Pro TV fiind în continuare cea mai importantă televiziune din România.

Mai mult decât atât, în multe zile, la orele la care Antena 1 avea cele mai importante emisiuni pe post, televiziunea era depăşită şi de Kanal D, care difuza serialele "Suleyman" şi "Trădarea".



Printre cei care au rămas acum fără job se regăsesc Lili Sandu, Victor Slav, Mihai Petre, Alexandru Papadopol, Toni Grecu, Jojo, Gina Pistol, dar şi Alice Dumitrescu, nimeni alta decât soţia lui Horia Brenciu şi producător al emisiunii "Serviciul Român de Comedie".

Este bine ştiut faptul că, în momentul în care a semnat cu Antena 1, Horia Brenciu a afirmat că a luat această decizie deoarece şi soţia lui a semnat cu acelaşi post TV.

13 Noiembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dora pe 13 Nov 2014, 14:05
    Fidelitate

    Deci, despre asta este vorba : despre fidelitate, nu cum abera Toni Grecu vorbind de secta ProTv. Asa este, cand niste vedete indragite pleaca de la un post, nu pleaca odata cu ele si publicul. Au fost atatea exemple anterioare, de ce nu or fi invatat nimic din experientele celorlalti? Un singur exemplu : il adoram pe Brenciu la ProTv, cand a plecat am postat la un articol faptul ca a sarit de pe un vapor pe o barcuta, mi-am primit "n" comentarii injurioase si....iata, s-a adeverit si nu e singurul caz. Cand devii fan al unui post, nu devii pt o singura vedeta, ci pt tot ce iti ofera acel post in ansamblul lui. Cand o vedeta o sterge la alt post, fidelii postului n-o vor urma, ci o vor acuza de tradare si de interese straine de public.Imi pare chiar rau de unii dintre cei care au plecat dar, sincer, nu i-as mai vrea inapoi, pt ca nu i-as mai putea privi vreodata la fel. Chiar nu a invatat nimeni, nimic din tot ce i s-a intamplat emblematicei Teo Trandafir???!!!

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod