Frumusețe. 3 reguli de aur pentru o manichiură impecabilă. Recomandările expertului

Pentru a avea unghii perfecte, cu forma ideală, de care să ne bucurăm cât mai mult timp, nu este necesar să apelăm doar la îndepărtarea cuticulei şi aplicatul ojei.
Cel mai important este să avem grijă de sănătatea unghiilor noastre, respectând câteva reguli clare, iar pentru a ne bucura de o manichiură de efect, care să atragă priviri, trebuie să ţinem cont şi de culoarea care ni se potriveşte, în funcţie de pigmentul pielii.

Tatiana Litvinov, World Nail Champion şi trainer internaţional, ne spune de ce trebuie să ţinem cont cu stricteţe în următoarele etape:

Sterilizarea şi dezinfectarea ca la carte


Înainte de a începe manichiura, mâinile tale, dar şi ale tehnicianului trebuie curăţate cu soluţie antiseptică. Instrumentele trebuie să fie sterilizate şi scoase din punga sterilă în faţa ta, iar în caz de sterilizare la rece, aceasta să se facă înainte de începerea procedurii.
Cea mai bună şi eficientă sterilizare este cea cu sterilizatorul Pupinel, realizată la temperaturi foarte înalte, acest tip fiind folosit şi în medicină
”, a explicat Tatiana Litvinov, unul dintre cei mai buni tehnicieni de unghii din lume.

Un alt aspect important în ceea ce priveşte igiena este setul de pile pe care-l folosim. “Fiecare client să aibă setul său de pile, fie că îl oferă tehnicianul, fie că este al său personal. Eu mereu când lucram cu clienţii, aveam seturi separate pentru fiecare dintre ei”, a mai menţionat specialistul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod