Frumusețe. 3 reguli de aur pentru o manichiură impecabilă. Recomandările expertului

Alegerea culorii


Culoarea lacului se alege, de cele mai multe ori, în funcţie de tendinţe, însă de puţine ori clienţii iau în calcul culoarea pielii lor şi ce nuanţe li s-ar potrivi mai exact. “Cei care au pielea albă sunt nişte norocoşi, deoarece pot alege orice culoare doresc, însă problema intervine la pielea alb-roz, alb-galbenă şi pielea mai închisă. Pentru pielea alb-roz, de preferat să nu se folosească culori ce conţin prea mult roşu, deoarece pun în evidenţă tenta rozalie a pielii, dar nici albastru sau negru, ci să opteze pentru culori pastelate sau nude.
Pentru cei cu pielea alb-galbenă recomand culorile reci (albastru, verde, violet), dar şi roşu sau negru. Pielea de culoare închisă se asortează bine cu alb, roşu, nude sau orice altă culoare pastelată şi caldă, mai puţin cele foarte întunecate, deoarece vor lăsa impresia unor mâini cu o piele bătrână
”, a adăugat Tatiana Litvinov.

Culorile nude, roşu Ferrari şi negru sunt cele mai în vogă, acestea fiind compatibile cu toate tipurile de piele.

Tatiana Litvinov este World Nail Champion 2015, recunoscută la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai buni tehnicieni de unghii.
Fondator şi trainer TL Nail Institute, Tatiana este un veteran în competiţii, obţinând de-a lungul timpului numeroase premii şi adjudecându-şi mai multe titluri de prestigiu, precum Triple A Professional Nail Technician, din partea Asociaţiei Mondiale a Tehnicienilor de Unghii, şi International Master Educator. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod