Endermologia, solutia minune impotriva celulitei

Aproape ca nu exista femeie inalta sau scunda, slaba sau plinuta, roscata, blonda sau bruneta, care sa nu se confrunte cu amenintarea terifianta a “cojii de portocala”.
Aproape ca nu exista femeie inalta sau scunda, slaba sau plinuta, roscata, blonda sau bruneta, care sa nu se confrunte cu amenintarea terifianta a “cojii de portocala”. S-au scris carti intregi despre cauzele si metodele de combatere a celulitei, s-au alergat multi kilometri si s-au tinut ani de zile de diete stricte. Ca sa nu mai spunem ca au curs tone de creme-minune care insa par a nu-si tine niciodata promisiunile. Cu toate acestea, celulita nu se da batuta.

Singura solutie pentru a-i tine piept este adoptarea unui regim de viata echilibrat, permanent. O alimentatie chibzuita, ceva miscare si deschidere catre informatie - solutii noi pot aparea oricand, si ar fi pacat sa le ratam.

De exemplu, un termen din ce in ce mai popular in ultima vreme este ,,endermologie''. Destul de greu de retinut, insa reprezinta cea mai eficienta tehnica a momentului impotriva celulitei. Lider in Europa este aparatul aplicat in estetica Starvac (iarasi, un cuvant tot mai utilizat in ultima vreme).

Endermologia este o tehnica patentata in Franta care are ca suport de lucru un dispozitiv cu doua role si prezenta unui vacuum reglabil aplicat pe piele. Metoda este nechirurgicala si neinvaziva si are ca efect producerea unui masaj profund al tesutului adipos subcutanat, prin miscarea acestor role pe piele, precum si crearea unei suctiuni controlate. Se obtine astfel o crestere a circulatiei sanguine si limfatice cu 200%, scazand retentia lichidiana si de toxine.

Principalul efect al endermologiei este inlaturarea celulitei. Alte “efecte secundare” benefice mentionate in “fisa tehnica” sunt cresterea circulatiei sanguine si limfatice, reducerea tesutului de conexiune, imbunatatirea metabolismului grasimilor, stimularea producerii de colagen, precum si exfolierea tegumentului.

E adevarat ca nu dispare celulita ca prin minune, dupa prima sedinta. Insa, dupa un anumit numar de sedinte, la intervale regulate, se vad rezultatele. Celulita se diminueaza vizibil, iar tonusul pielii si aspectul ei sunt imbunatatite inca de la primele sedinte, datorita masajului, dar si a cremelor anticelulitice profesionale cu principii active care lucreaza la nivelul epidermei.

O sedinta de Starvac dureaza 35 de minute. Se practica un masaj general al corpului, pentru stimularea circulatiei intregului corp, avand ca scop eliminarea toxinelor si excesului de fluide. Accentul se pune pe zona cu probleme. Se trateaza o singura zona, de exemplu coapsele cu fesele sau abdomenul si talia, sau bratele. Atat sistemul limfatic cat si cel sanguin sunt stimulate si vor elimina toxinele si excesul de apa.

Revenind la alimentatie, e important de spus ca e necesar ca pe durata intregului tratament sa consumati cel putin doi litri de apa pe zi, pentru a inlocui pierderile lichidiene.

Chiar si celulita aflata in stadile 2, 3 sau 4 poate fi redusa considerabil prin endermologie. Este esential sa urmezi si un program de intretinere in aceste cazuri, pentru ca tesutul adipos s-a sedimentat probabil in ani de zile.

Asadar, situatia nu este atat de grava pe cat pare. Cu putina miscare, o alimentatie corecta si cateva sedinte de Starvac urmate cu constiinciozitate, nici nu veti mai sti ce inseamna “celulita”.

Articol de Patricia Paraschiv - Specalist estetica medicala
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rusua pe 27 Mai 2010, 10:56
    e interesant

    Unde pot face aceste sedinte?Eu locuiesc in braila si nu stiu nici un salon unde pot face aceste sedinte.

    0
    0

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:23
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    0

  • plintzesha pe 21 Dec 2009, 11:27
    Km greu...nu pot scapa de ea!!!

    Am 16 ani si sunt km lata in talie,talia prezinta celulita dar si burtica...cum aj putea scapa de ea...???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod