ulei de masline

De ce tot mai multe vedete folosesc uleiul de măsline în locul produselor cosmetice scumpe, de firmă

Uleiul de măsline pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții are varii modalități de utilizare, de la gătit până la producția cosmeticelor. Oamenii îl folosesc de foarte mult timp în gospodăria lor și este probabil unul dintre primele produse naturale de îngrijire.
Acest "aur lichid" datează de acum 10.000 de ani, de când grecii antici i-au descoperit proprietățile remarcabile. Nici în zilele noastre nu și-a pierdut popularitatea, ci din contră. Vedete din lumea întreagă îl aleg în destrimentul produselor cosmetice scumpe, de la branduri celebre.

Spre exemplu Sophia Loren, în vârstă de 86 de ani, ce a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume la vârsta de 71 de ani, declara în urmă cu 15 ani că cel mai mare truc al ei sunt băile cu ulei de măsline.

Actrița nu este singura care folosește acest produs ca armă secretă de îngrijire a pielii și părului.
Emma Stone, Julia Roberts, Miranda Kerr și multe alte celebrități folosesc acest ingredient accesibil pentru a obține acel look glamour demn de covorul roșu.

Prietenos cu pielea sensibilă și ușor iritabilă


Uleiul de măsline calmează pielea sensibilă. Acesta are proprietăți anti-inflamatorii și este foarte util pentru a calma pielea delicată și care se irită ușor. Datorită proprietăților sale antibacteriene, poate preveni acneea, în timp ce hidratează și hrănește. Emma Stone a declarat în trecut că este predispusă la alergii și folosește doar ulei de măsline pentru îngrijirea pielii și tenului: "Sunt alergică la foarte multe lucruri, așa că am voie să folosesc doar produse cu un singur ingredient.
Uleiul de măsline este ideal". Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod