De ce ar trebui să faci o mască de față în fiecare săptămână?

Aceasta este cea mai recentă tendință din lumea îngrijirii, pe care o poți observa peste tot. Însă știi de ce ar trebui să-ți faci o mască de față în fiecare săptămână?
Iată ce zic specialiștii!

Motivele pentru care ar trebui să-ți faci o mască de față săptămânal


O mască de față reprezintă una dintre cele mai ușoare modalități de a menține sănătatea și suplețea pielii fără a face practic ceva. Aceasta reprezintă un tratament care îți transformă pielea în cel mai scurt timp. Iată de ce ar trebui și tu să incluzi acest obicei în rutina ta de îngrijire de zi cu zi!

1. Curățare


Măștile îți oferă o curățare mai profundă decât lucrurile pe care le faci zilnic, fără toată munca grea din spate. Procesul intensiv care are loc în porii tăi elimină celulele moarte ale pielii, murdăria și uleiul.
Acest proces este cel care îți oferă acea strălucire post-mască.

2. Imperfecțiuni


Măștile de față realizate în mod regulat reprezintă unul dintre cele mai mari secrete atunci când vine vorba de o piele impecabilă. Acestea ajută la îndepărtarea murdăriei și a bacteriilor de pe piele. Este important să alegi o mască ce se potrivește cu tipul tău de piele, deoarece ar trebui să alegi măștile pe bază de argilă dacă ești predispus la piele grasă, cu exces de uleiuri și murdărie și pori dilatați.
Iar pentru pielea uscată ar trebui să cauți o mască ce se concentrează pe hidratarea pielii.

3. Relaxare


De multe ori, rutina de îngrijire a pielii poate fi văzută ca o corvoadă, însă este foarte importantă în fiecare săptămână. Așa că nu te stresa atunci când te gândești că trebuie să stai aproximativ 15-20 de minute cu o mască pe față, o dată la câteva zile. Oprește-te, relaxează-te și folosește acest timp pentru o pauză bine meritată.

4. Multitasking


Poți profita de masca pe care ți-o faci și să cauți una care nu numai că îți hidratează fața, ci îți aduce și alte beneficii. Poți achiziționa o mască ce conține glicerină pentru hidratarea pielii, dar și diferite complexe probiotice care te ajută să optimizezi microflora pielii și apărarea naturală.
Iar rezultatul final va fi acel de întinerire a pielii.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod