Cele mai frumoase manichiuri pentru Sărbători pe care să le încerci anul acesta. 30 de modele

Nu mai este mult până când vom împodobi bradul de Crăciun și casele cu luminițe și decorațiuni fermecătoare.
Atmosfera festivă ne ajută să trecem mai ușor peste zilele friguroase și mohorâte de iarnă, iar culorile și simbolurile specifice acestui sezon sunt în fiecare an o sursă excelentă de inspirație și în materie de manichiuri. Dacă îți place manichiura nail art, atunci sigur ai în plan să alegi un model pentru unghiile tale inspirat de Crăciun, iarnă sau Anul Nou.
Este ocazia perfectă de a purta mai mult glitter pe unghii, ojă sidefată, ojă metalică sau desene inspirate de perioada sărbătorilor.
Dacă preferi manichiurile statement, glitterul este alegerea perfectă pentru tine.
Le găsești într-o gamă extrem de variată de nuanțe, de la clasicele auriu, argintiu și cupru până la albastru, roșu, verde sau chiar negru. În cazul în care îți plac manichiurile simple și delicate, ojele nude sidefate, roșul clasic sau albul sunt opțiunile ideale.
Unul dintre trendurile surprinzătoare ale acestui sezon este manichiura în tonuri de albastru strălucitor, fie că este vorba de o ojă sidefată sau de glitter albastru. Efectul de cer înstelat creat pe unghiile tale va atrage toate privirile și se va potrivi perfect cu ținutele tale pentru petreceri. 
În ceea ce privește modelele pe care să le încerci, variantele pe care le ai la dispoziție sunt cât se poate de variate și interesante.
Pentru o manichiură elegantă și misterioasă încearcă un fond de culoare închisă precum roșu bodeaux, albastru sidefat sau gri mat. Aplicațiile din cristale și detaliile în nuanțe metalice te vor ajuta să creezi o manichiură perfectă pentru petrecerile formale.
Iar dacă vrei o manichiură simpatică și amuzantă, ideală pentru petrecerile și mesele festive alături de familie și prieteni, atunci poți încerca modele precum om de zăpadă, Moș Crăciun, săniuțe, brazi împodobiți, globulețe, beculețe colorate, fulgi de nea, iar lista poate continua.
Culorile predominante pentru astfel de stiluri sunt roșu, alb, verde sau auriu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod