Ce se întâmplă dacă abuzezi de ingredientele naturale în rutina ta de frumusețe

divahairro
Produsele naturale de îngrijire au devenit un trend la nivel internațional. Marile branduri s-au reprofilat în privința noilor cerințe în ultimii ani, iar 33,5 dintre produsele din comerț nu conțin coloranți artificiali sau chimicale.
Pe de altă parte, 41% dintre femei preferă să își realizeze singure tratamentele, chiar în confortul propriului cămin, folosind ingrediente din bucătăria lor. Deși alternativele naturale ale produselor de înfrumusețare sunt ecologice și, în general, mult mai puțin agresive cu tenul și pielea, specialiștii susțin că și acestea pot avea efecte negative, dacă nu sunt folosite în mod corespunzător. Află ce se întâmplă dacă abuzezi de ingredientele naturale în rutina ta de îngrijire zilnică, în galeria foto. 

Zahăr pe post de scrub


Zahărul este un deliciu dacă este folosit în deserturi, însă nu este la fel de prietenos cu tenul tău. Acesta nu este potrivit pe post de exfoliant pentru că este mult prea abraziv și ar putea răni serios pielea de pe față, lăsând-o expusă poluării și murdăriei din jur. Citește continuarea pe divahair.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod