Ce produse să folosești dacă vrei să ai o stare de spirit mai bună

Hai să recunoaștem! Oricât de puternice am fi, avem nevoie de relaxare. Însă ce facem atunci când timpul nostru este limitat? Alegem confortul propriului cămin sau ne petrecem puținul timp la spa? Îți spun eu. Îți creezi condițiile unui spa la tine acasă. Și nu, nu e greu deloc.
Tu cum ai prefera să te relaxezi după o zi lungă și obositoare? Ți-ai dori o senzație de răcorire pentru a îndepărta moleșeala? Sau poate o baie relaxantă și o piele catifelată? Dar de o aromă plăcută în casă, ce spui? Sună complicat, nu-i așa? Le poți avea pe toate. Îți explic mai jos cum:

1. Alege un ulei esențial cu aroma preferată

Știi senzația aceea când deschizi ușa casei tale și singurul gând care îți vine este că nicăieri nu-i mai bine ca acasă? Poți obține o experiență senzorială și mai plăcută, dacă folosești unul dintre uleiurile Epoch Essential de la Nu Skin. Aceste uleiuri esențiale sunt extrase din plante prin distilare cu aburi sau presare (a cojii sau scoarței) și reprezintă o soluție naturală pentru îmbunătățirea stilului de viață și a mediului. 

Ce aromă ar trebui să aleg? Depinde ce efect îți dorești să obții! Mai jos găsești câteva informații care te pot ajuta să iei o decizie:


Epoch® Lemon: este un ulei vibrant, care îți oferă o senzație de prospețime. Este ideal pentru a îndepărta mirosurile neplăcute, așa că îl poți folosi cu succes în bucătărie, debara și baie. 

Epoch® Lavender: nu mai e un secret pentru nimeni că lavanda calmează și oferă o stare de liniște. Poți folosi acest ulei esențial la sfârșitul unei zile obositoare, înainte de a merge la culcare pentru un somn mai liniștit sau oricând simți nevoia să te răsfeți.

Epoch® Peppermint: acest ulei este recomandat atât la birou, cât și acasă. Menta îți oferă  un sentiment pozitiv și revigorant, atât de necesar când studiezi, lucrezi sau trebuie să faci efort fizic. 

Epoch® Harmony: la ce te gândești când spui scorțișoară și cuișoare? Să fie, oare, senzația aceea de siguranță și confort pe care o trăiești în preajma sărbătorilor alături de familie și prieteni? Da. Și atunci, permite-mi să întreb: De ce nu ai vrea să te bucuri de această senzația pe tot parcursul anului?

Epoch® Chill: este un amestec de eucalipt și pin, ideal pentru a obține o respirație ușoară și o senzație de răcorire. Este recomandat în sezonul rece, când respirația îți joacă feste, dar și atunci când faci exerciții de yoga.
 
Epoch® Sunshine: cu un amestec de mentă și citrice (grapefruit, lămâie verde, portocale roșii și mandarine), acest ulei este perfect pentru diminețile când nici cea mai tare cafea nu te trezește.

Epoch® Peace: este un amestec de bergamotă și lavandă, iar efectul acestui ulei este unul demn de luat în seamă: îți oferă senzația de pace. Folosește-l cu încredere atunci când vrei să meditezi sau când pur și simplu simți nevoia să-ți recapeți echilibrul spiritual.

Pentru răspândirea acestor uleiuri în aer ai nevoie, fie de Epoch® Diffusers, fie de Epoch® Aromatic Stone pe care le găsești aici.

2. Folosește Epoch Topical Blending Oil

 
Acum că am stabilit ce uleiuri esențiale ți se potrivesc, acordă puțină atenție și pielii tale. După o zi lungă și stresantă, nimic nu este mai plăcut decât să-ți recompensezi pielea cu un amestec derivat din uleiuri de cocos, palmier și soia, care nu este nici gras, nici lipicios. În plus, poate fi amestecat cu Epoch® Peace, uleiul esențial care te ajută să-ți recapeți echilibrul spiritual. Pentru asta ai nevoie să amesteci 5 ml de Epoch Topical Blending Oil cu două picături de Epoch® Peace. 

Iată cât de ușor poți avea propriul spa la tine acasă, cu produsele preferate! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod