Ce ochi preferi? Învaţă să foloseşti corect lentilele de contact colorate

Ochii sunt fereastra sufletului, iar privirea spune despre tine, subliminal, mai mult decât o poți face tu prin cuvinte. O privire intensă, seducătoare sau enigmatică îți poate scoate în evidență o latură ascunsă a personalității tale.

Cu ajutorul lentilelor de contact colorate, poți fi oricând, oriunde aceeași, dar mereu diferită. Poți avea ochii albaștri, verzi, gri, negri, turcoaz, sau poți fi crazy, cu privire de vampir sau de pisică.

Dacă vrei să arăți superb, la o petrecere, sau dacă pur și simplu vrei să îți schimbi look-ul, poți apela la lentilele de contact colorate. O mulțime de opțiuni îți stau la dispoziție:

- îți poți schimba total culoarea ochilor (de la ochii tăi albaștri poti trece fără probleme la nuanța verde).

- poți scoate în evidență culoarea ta naturală, intensificându-ți privirea.

- poți conferi ochilor un surplus de luminozitate și strălucire!

Dacă ai tenul măsliniu , poți opta pentru lentile verzi sau albastre, pentru a arăta ca Aishwarya Rai, respectiv Megan Fox.

Dacă ai tenul deschis la culoare și părul blond, ți se potrivesc lentilele în culori gri, albastru, verde, precum Taylor Swift, de exemplu. Un constrast puternic lentile negre - ten de porțelan conferă cu luminozitate look-ului și evocă puritatea unui personaj de poveste, precum Emma Watson.„Ca regulă generală, strălucirea privirii este subliniată de contrastul care se creează între culoarea ochilor și cea a pielii (ten închis – ochi deschiși la culoare) sau între culoarea părului și cea a ochilor. La părul negru ori castaniu mergând până spre nuanțe de roșcat, pentru a conferi magnetism privirii, sunt recomandate lentilele în culori gri, verde, turcoaz, albastru“, spune Ana Petrescu, stilist la beauty boutique exception.ro.

Pentru o utilizare corectă a lentilelor colorate de contact, se recomandă respectarea următoarelor reguli:

- lentilele trebuie să fie permanent curate, astfel încât să nu ai senzația de disconfort;

- respectă perioada de purtare recomandată în instrucțiuni;

- spală-te pe mâini înainte de a le manevra;

- ai grijă să folosești un prosop care nu lasă scame;

- când le aplici, încearcă să stai deasupra unei suprafețe plane, nu deasupra chivetei (s-ar putea să își cadă și să le pierzi în conducta de canalizare);

- schimbă suportul pentru lentile la fiecare 30 de zile;

- folosește un dispozitiv de curățare pentru lentile de contact;

- în cazul în care apare orice senzație de disconfort sau iritație, scoate lentilele și contactează specialistul oftalmolog;

- machiajul trebuie realizat numai după ce ai aplicat în prealabil lentilele de contact, iar demachierea se va face numai după ce vei scoate lentilele;Contraindicațiile sunt puține, dar foarte stricte.

De aceea, ține cont de următoarele:

- nu atinge lentilele cu unghiile!

- nu dilua sau refolosi soluția din recipient!

- nu împrumuta sau utiliza lentile de la alte persoane!

- nu atinge cu degetele, cu lentilele sau cu orice alte obiecte, vârful flaconului de soluție!

Vizualizează videoclipul de mai jos pentru o aplicare corectă lentilelor de contact colorate

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod