Cum să organizezi o petrecere surpriză pentru iubitul tău

Găsește localul perfect pentru o distracţie şi asigură-te că partenerul tău nu are alte planuri pentru seara respectivă
Se apropie ziua cea mare, adică ziua de naștere a iubitului tău, și te gândești să îl surprinzi cu un cadou inedit, cum nu a mai primit până acum? Atunci ce ai spune dacă i-ai organiza o petrecere surpriză? Desigur, un astfel de party poate fi organizat și cu altă ocazie, cum ar fi promovarea la locul de muncă, absolvirea unor cursuri importante, întoarcerea acasă după o lungă perioadă de timp etc. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a organiza cea mai tare petrecere surpriză pentru iubitul tău.

Planifică totul din timp

Dacă vrei să-ți iasă totul ca la carte, este important să planifici petrecerea din timp. Astfel, vei reuși să rezolvi eventualele probleme.
Stabilește-ți un buget, ca să știi cât de mult te poți întinde cu toate chetuielile.

Găsește localul perfect pentru o petrecere

Aceasta este cea mai dificilă treabă din toată organizarea. Nu este ușor să găsești localul perfect pentru petrecerea surpriză a iubitului tău, însă cu răbdare vei face cea mai bună alegere.

Gândește-te la preferințele lui. Dacă este genul de party boy, căruia îi place să iasă des în club, interesează-te dacă îi poți organiza petrecerea într-un astfel de local și care sunt condițiile. Este posibil să trebuiască să cumperi băutura de la bar, ceea ce te va costa mult, așa că informează-te la mai multe cluburi, poate găsești unul care te lasă să vii cu băutura ta.

Dacă iubitul tău este pasionat de pescuit, îi poți organiza petrecerea surpriză pe malul lacului unde obișnuiește să meargă.
Scapi destul de ieftin cu gustări de picnic și un grătar cu prietenii.

Dacă iubitul tău este pasionat de munte, organizează-i petrecerea surpriză la o cabană, dar interesează-te dacă proprietarii te lasă să vii cu mâncare și băutură.

În fine, dacă iubitul tău nu are cine știe ce pasiuni, îi poți organiza petrecerea surpriză acasă. Aceasta este cea mai bună variantă, deoarece este ieftină și aveți liber la distracție.

Anunță-i prietenii

Cu siguranță ai văzut în filme cum încep petrecerile surpriză: o grămadă de adulți se strânge într-o cameră și așteaptă pe întruneric venirea sărbătoritului. Nu este cazul să procedezi așa, pentru că este plictisitor.

Contactează-i pe cei mai apropiați prieteni ai iubitului tău și spune-le că sunt invitați la o petrecere surpriză.
Confirmă-le data și ora la care trebuie să ajungă la petrecere și roagă-i să nu sufle o vorbă.

Asigură-te că iubitul tău poate veni la petrecerea lui

Ideal ar fi să organizezi petrecerea surpriză pentru iubitul tău vineri sau sâmbătă seară, când știi că nu stă peste program la serviciu sau că nu trebuie să meargă la birou a doua dimineață. De asemenea, asigură-te că nu bănuiește nimic. De exemplu, îi poți organiza partyul cu câteva zile înainte de ziua lui. În acest fel, chiar îl vei lua prin surprindere.

Este posibil ca iubitul tău să își sune prietenii să îi invite în oraș de ziua lui. Fă în așa fel încât nimeni să nu fie disponibil.

Ocupă-te de detalii

Dacă vrei un party reușit, trebuie să te ocupi de toate detaliile.
Ai grijă să fie suficient de multă mâncare și băutură, ca să ajungă pentru toți invitații. Cumpără confetti, baloane sau alte decorațiuni pentru petrecere, concepe un playlist pentru întreținerea atmosferei și nu uita de tortul personalizat și de cadou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod