primer

Ce este primerul și cum și în ce zone ale corpului îl folosești?

Ce este primerul? Iată întrebarea care a tulburat chiar și sufletele fetelor atât de pasionate de machiaj, încât eram convinse că nu au cum să nu le știe pe toate. Însă, precum loțiunea tonică sau spray-ul de fixare a makeup-ului, și primerul naște de multe ori îndoieli în mintea noastră: este sau nu cazul să îl folosim?
Azi îți spunem ce este primerul, dar și cum să îl aplici pentru a obține cele mai bune rezultate! Vezi de asemenea care sunt efectele sale și descoperă cele mai lăudate produse de pe piață!

Ce este primerul?


Primerul sau baza de machiaj, așa cum i se mai spune, este primul pas din aplicarea oricărui machiaj. Din păcate, multe fete ignoră această etapă, fără să știe că o mare parte din farmecul și rezistența makeup-ului lor este garantată tocmai de acest produs.

n ceea ce privește formula, primerul poate fi disponibil ca gel, cremă sau chiar pudră, deși acestea din urmă sunt mult mai rare.

Ca ingrediente, primerele pe bază de siliconi sunt cele mai populare, netezind pielea și pregătind-o pentru aplicarea fondului de ten. Dacă suferi însă adesea de alergii la produsele cosmetice, e bine să eviți baza de machiaj  ce conține elementul numit dimeticon și să optezi pentru un produs cu o compoziție naturală.

Care sunt beneficiile primerului?

Acum, că am aflat ce este primerul, să descoperim beneficiile sale. În primul rând, baza de machiaj își respectă denumirea și pregătește pielea pentru aplicarea fondului de ten și a produselor cosmetice ulterioare.

Netezind dermul, primerul garantează că fondul de ten se va întinde precum un vis. Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod