inghetata

Trucuri cu răcoritoare de vară, pentru înghețata preferată

Vara ținem frigiderele și congelatoarele pline cu înghețată, cuburi de gheață, sucuri și fructe proaspete, să ne delectăm cu ceva dulce, aromat și rece! Iată și câteva trucuri pentru aceste răcoritoare de vară, care fac zilele caniculare mai ușor de suportat.

Trucuri simple pentru înghețata preferată


Pune cutiile cu înghețată în pungi de plastic, înainte de a le băga la congelator. Astfel, înghețata nu va mai îngheța bocnă. Va rămâne mai pufoasă și cremoasă.

Dacă înghețata este ca piatra de tare când o scoți din congelator, încălzește puțin lingura sau cleștele de înghețată într-un bol cu apă caldă și vei reuși să servești mai ușor desertul delicios.

Dacă preferi înghețata pe băț, scoate ambalajul și pune înghețata într-o formă de hârtie pentru brioșe, să nu se topească în mâna ta și să te pătezi.
Soluția este mult mai bună mai ales pentru copiii mici, care mănâncă mai încet.

Nu lăsa niciodată înghețata să se topească afară, pe masă, ca apoi să o pui iar în congelator. Așa va face ace mari de gheață și va pierde consistența pufoasă de la început.

Câteva sfaturi pentru alte răcoritoare de vară


Dacă ești amatoare de sucuri acidulate, nu pune cuburi de gheață din apă în ele, când le servești, pentru că apa diluează sucul și își pierde gustul. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod