Sean Penn s-a însurat a treia oară: 15 imagini cu soția lui, mai tânără cu 31 de ani decât el

Starul în vârstă de 59 de ani s-a căsătorit, în cadrul unei ceremonii secrete, cu Leila George (28 de ani), după o relație de patru ani.

Sean Penn este din nou un bărbat căsătorit. Actorul s-a căsătorit cu iubita lui, Leila George, a dezvăluit pe Twitter soția producătorului Mike Medavoy, Irene. "Suntem foarte fericiți că @leilageorge #seanpenn s-au căsătorit. Vă iubim", a scris ea.

Leila este fiica actorului și producătorului american Vincent D'Onofrio, care este cu doar un an mai în vârstă decât noul ei soț. Mama Leilei este actrița australiană Greta Scacch.



Sean și Leila s-au cunoscut în toamna anului 2016, când el avea 56 de ani,  iar ea doar 24, notează Daily Mail.

Într-un interviu acordat în iunie, în emisiunea "The Howard Stern Show", Sean Penn a numit-o pe Leila George "fata vieții mele".

"Mă știe mai bine ca oricine, asta nu înseamnă că sunt de acord cu percepțiile ei, dar cu siguranță o consider fascinantă", a spus starul.

Cuplul proaspăt căsătorit a primit sâmbătă un mesaj de felicitare de la actorul Josh Brolin, care a jucat cu Sean Penn în "Milk" și "Gangster Squad" și cu care va lucra și în viitoarea producție "Flag Day", relatează Daily Mail. "Casă de piatră, porumbeilor. Salutările noastre pentru o nuntă frumoasă", le-a transmis Josh Brolin.

Sean Penn a mai fost căsătorit cu Madonna și cu actrița Robin Wright.
El a mai avut relații cu două dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Scarlett Johansson și Charlize Theron, dar și cu modelul ceh Petra Nemcova și producătoarea Shannon Costello.

Sean are doi copii cu Robin Wright - o fiică, Dylan, cu un an mai în vârstă decât Leila, și un fiu, Hopper, cu doi ani mai tânăr decât Leila.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod