Cum se aplica sprayul pentru volum pe par

Cum se aplică sprayul pentru volum pe păr

Din fericire, în prezent există o mulțime de produse eficiente pe care le poți folosi pentru a oferi mai mult volum părului tău. Important este să știi cum să le folosești corect. Află cum se aplică sprayul pentru volum pe păr.
Spre deosebire de fixativ, care oferă volum prin rigidizarea firelor de păr și crearea acelui efect de păr sârmos, noile formule de spray-uri pentru volum îți permit să menții fluiditatea părului oferind în același timp volumul la care visezi.

Iată cum se aplică sprayul pentru volum pe păr:


Aplică sprayul pentru volum la rădăcini


Cele mai multe spray-uri pentru volum vin sub formă de aerosoli, astfel că pot fi folosite așa cum ai folosi un fixativ. Dar în loc să-l aplici peste tot pe păr, este de preferat să aplici în jeturi scurte acolo unde ai nevoie cel mai mult de volum, adică la rădăcini. Formula specială va susține rădăcinile, ceea ce creează efectul de volum să facă părul rigid și aspru.
Separă părul pe secțiuni cu degetele sau cu un pieptene și aplică pe fiecare cărare spray-ul pentru volum. Masează la rădăcini pentru a distribui produsul și a crea efectul de volum.

Pulverizează pe părul ud sau uscat


Un avantaj major al spray-urilor pentru volum este faptul că le poți aplica atât pe părul uscat, cât și pe părul umed. Pentru a obține un efect amplificat, îl poți aplică și pe părul ud, imediat după baie, și pe părul uscat. Pulverizează pe părul umed după ce te-ai spălat pe cap, și reaplică ulterior pe păr după ce l-ai uscat. Efectul va dura mai mult și vei obține un volum de invidiat.

Citește și:
 Bobul franțuzesc, tunsoarea în tendințe care se potrivește oricui.
30 de idei


Folosește o perie rotundă


Dacă aplici pe părul umed, folosește apoi o perie rotundă și foehnul sau o perie rotativă pentru a-i oferi părului volum în zonele în care dorești. Părul tău va căpăta volum și dacă îl lași să se usuce în mod natural, însă atunci când aplici aer cald și folosești peria rotundă vei crea și mai mult volum. Rezultatul? Un păr voluminos, mătăsos și frumos, care își va menține forma mai mult timp.

Ridică părul când pulverizezi


Pe părul uscat, este recomandat să ridici părul și să pulverizezi sub fiecare secțiune, înainte de a masa cu grijă scalpul. Ai grijă să nu pulverizezi prea aproape de păr pentru că vei aplica prea mult produs și părul va deveni lipicios, fără să creezi acel volum pe care ți-l dorești.
Ar trebui să pulverizezi de la o distanță de zece centimetri.

Alege un produs potrivit părului tău


Este esențial să alegi un spray pentru volum care este adaptat nevoilor părului tău. Dacă ai părul foarte fin și subțire evită spray-urile pe bază de ulei. Pe de altă parte, dacă părul tău este aspru și cu fir gros, atunci este de preferat să alegi spray pentru volum pe bază de ulei, care oferă un plus de hidratare. Uleiurile netezesc firele rebele, fac părul mai strălucitor și protejează părul de factorii de mediu precum poluare sau frecarea de haine.

Stai cu capul în jo atunci când aplici spray pentru volum pe păr


Un alt truc eficient pentru a crea un volum de invidiat este acela de a ține capul în jos atunci când aplici spray-ul special pentru volum.
Părul va fi fixat în poziție verticală de la rădăcini, ceea ce te ajută să obții un volum cu aspect natural. 




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod