Adele e o altă femeie: Cum s-a schimbat vedeta după ce a slăbit

Vedeta și-a luat din nou fanii prin surprindere cu o imagine postată pe Instagram. Cu noua siluetă și fără machiaj, Adele e de nerecunoscut.

Noua siluetă la care Adele a ajuns după o muncă titanică, în care a dat jos 44,5 kilograme, continuă să le joace feste fanilor. Aproape nimeni nu mai reușește să o recunoască la fel de ușor ca înainte. Iar dacă artista renunță și la machiaj, atunci poate merge liniștită pe stradă oriunde dorește - e aproape imposibil să o recunoști!

Cântăreața britanică în vârstă de 32 de ani a postat pe Instagram o fotografie în care salută lansarea clipului piesei "Black Is King" a bunei sale prietene, Beyoncee.

Adele s-a pozat cu spatele la televizorul pe care rula un clip al artistei americane. Îmbrăcată cu o bluză mulată, asemănătoare cu cea purtată de Beyonce în imaginile de pe ecranul televizoului, Adele a renunțat la machiaj și și-a aranjat părul ondulat, așa cum îl are prietena sa. Ea și-a completat ținuta cu colanți negri care îi subliniau silueta subțire.

"Mulțumesc, Regină, că ne faci să ne simțim iubite prin intermediul artei tale", i-a transmis Adele lui Beyoncee.

Artista bitanică a salutat astfel lansarea, vineri, a clipului piesei "Already from Black Is King" de pe albumul "The Lion King: The Gift", scos de Beyoncee în 2019.

Imaginea postată de Adele pe Instagram a primit peste patru milioane de like-uri, iar numărul aprecierilor continuă să crească, relatează Daily Mail.

 


Șocul de după carantină


În luna mai, vedeta a produs un șoc pe rețelele de socializare cu noua sa siluetă.
Adele a împlinit 32 de ani pe 5 mai, iar a doua zi ea a publicat pe Instagram o fotografie în care era de nerecunoscut. Cu o siluetă ireală, evidențiată de o rochie mini neagră, artista părea o altă persoană. Adele a slăbit 44,5 kilograme, iar perioada de izolare socială impusă de pandemie nu a oprit-o să continue procesul început în urmă cu mai multe luni.

Adele a început să slăbească accelerat, urmând o dietă austeră, cu doar 1.000 de calorii pe zi, și cu un program zilnic de exerciții, în care Pilates joacă un rol important. Îndrumată de antrenoarea de fitness Camila Goodis, faimoasă pentru rezultatele obținute de clienții ei și foarte căutată de vedete, și încurajată de efectele rapide, cântăreața s-a atașat de programul stabilit.

Potrivit prezentării sale online, Camila aplică mai multe elemente de Pilates și exerciții cardio. "Face mișcare, dar cred că 90% e de la dietă. Este o dietă bună pentru a slăbi. Prima săptămână e intensă, cu sucuri verzi și doar 1.000 de calorii.
Nu arată prea slabă, arată uimitor"
, a spus Goodis despre Adele în emisiunea de televiziune realizată de Lorraine Kelly.

"O nouă viață"


Adele și-a dorit această transformare fizică, inspirată de fiul ei, Angelo, în vârstă de șapte ani. "A ajuns în punctul în care nu se mai simțea bine. Știa că trebuie să schimbe ceva, pentru că dorea să fie cea mai sănătoasă mamă posibil", a declarat, anul trecut, o sursă pentru People. "Toată concentrarea sa în timpul procesului de slăbire a fost pe obiectivul de a fi sănătoasă și să-și trateze corpul mai bine. Nu a fost niciodată vorba despre slăbit", a adăugat aceasta.



În iunie 2019, surse citate de presa britanică au spus că noul regim i-a oferit "o nouă viață" cântăreței după divorțul de Simon Konecki. Cei doi s-au despărțit în aprilie 2019 și au deschis procedura de divorț în septembrie. Ei erau împreună din 2011.

În octombrie anul trecut, Adele a scris într-o postare pe Instagram: "Obișnuiam să plâng, dar acum transpir." Ulterior, au apărut în presă și detalii despre regimul ei de fitness.

Procesul de transformare fizică, întins pe mai multe luni, a inclus pilates, ridicarea greutăților, reducerea la maximum a consumului de zahăr și respectarea dietei Sirtfood.

Adele a slăbit cu dieta Sirtfood


Dieta pe care a urmat-o vedeta se bazează pe consumul unor produse vegetale precum kale, hrișcă, nuci, rucola, ceapă şi ţelină, pentru a reduce apetitul și a activa sirtuina, o proteină cu un rol important în controlarea metabolismului celulelor.

Autorii dietei Sirtfood susțin că aceasta are ca rezultat slăbirea rapidă fără reducerea masei musculare și protejarea de boli cronice.

Regimul are două faze care durează cel puțin trei săptămâni, urmând rețete și planuri specifice, și introducând cât mai multe produse care conţin o cantitate semnificativă de sirtuină - hrişcă, ceapă roşie, capere, turmeric, ulei de măsline, cacao, napi, pătrunjel, leuştean, ciocolată neagră (cu 85% cacao), cicoare roşie, vin roşu, nuci și soia.

Există, însă, numeroase voci care critică dieta Sirtfood, susținând că nu are beneficii pe termen lung, notează Daily Mail.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod