7 noi tratamente extreme de înfrumuseţare. Tu le-ai încerca?

Că femeile sunt dispuse să îndure orice pentru frumuseţe, se ştie (să nu uităm de proverbul: baba suferă la frumuseţe), dar să ajungă să folosească placentă sau excremente de râme pentru a avea un ten perfect este, pentru unii, prea mult.

Că femeile sunt dispuse să îndure orice pentru frumuseţe, se ştie (să nu uităm de proverbul: baba suferă la frumuseţe), dar să ajungă să folosească placentă sau excremente de râme pentru a avea un ten perfect este, pentru unii, prea mult.

Cu toate acestea, există femei care se folosesc de tratamente extreme, ba chiar ciudate, pentru a-şi păstra tinereţea. Vezi de ce sunt capabile, unele urmaşe ale Evei, pentru a arăta mereu bine.

Excremente de râme

Un tratament ciudat de înfrumuseţare este cel bazat pe excremente de râme. Specialiştii sunt de părere că aplicarea acestei creme ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

De asemenea, crema din excremente de râme vindecă boli de piele, ca psoriazisul şi eczemele.

Cremă contra hemoroizilor

Sunt multe persoane care folosesc cremă contra hemoroizilor pentru a trata o boală. Însă, sunt şi persoane care o folosesc în tratamentele de înfrumuseţare.  După o noapte pierdută, unele femei folosesc această cremă pentru înlăturarea pungilor de sub ochi şi pentru o piele mai fermă.

Creme pe bază de placentă

Mai nou, placenta este inclusă în cosmetice deoarece este bogată în proteine, fier şi alţi nutrienţi. Este folosită în mod special în tratarea acneei, deoarece placenta accelerează regenerarea ţesutului.

Pe de altă parte, extractele din placentă umană pot avea impactul unui supliment de estrogen, care poate dăuna metabolismului şi balanţei hormonale.

Citeşte aici despre alte tratamente ciudate

Venin de şarpe

Tratamentele pe bază de venin de şarpe sunt folosite de foarte multe persoane pentru a-şi estompa cearcanele. Se spune că, veninul nu este periculos pentru că e sintetic şi are acelaşi efect ca şi Botox-ul
În timpul unui astfel de tratament facial, ingredientele din venin trimit receptorilor musculari mesaje de relaxare. Muşchii nu se mai contractă, iar ridurile fine se atenuează.



Spermina, antioxidant natural


Spermina este un antioxidant natural prezent în piele, ficat şi în lichidul seminal. Se spune că spermina are o putere de 30 de ori mai mare decat Vitamina E. Un astfel de tratament cosmetic se face cu ultrasunete şi lumină infraroşie pentru a ajuta spermina să pătrundă cât mai adanc în pori. Mai mult, acest tratament promite să protejeze, să prevină, să stimuleze şi să repare pielea.

Veninul de albine

Un alt tratament preferat de anumite femei este acela cu veninul de albine. Este o alternativă a botoxului şi se aplică sub formă de mască.

Vodcă pe post de apă de gură

Foarte multe celebrităţi de peste Ocean folosesc vodca pe post de apă de gură.
Şi chiar dacă acest tratament usucă gura şi cauzează o respiraţie urât mirositoare, vedetele nu vor să renunţe la el deoarece este mai eficient decât o banală apă de gură. 
 

Citeşte aici despre tratamente extreme

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod