5 obiceiuri de îngrijire ale fetelor cu tenul perfect. Încearcă-le şi tu!

Nu poţi avea un ten impecabil dacă nu depui ceva efort pentru a-l îngriji adecvat. Descoperă ce fac femeile care au o piele de invidiat!

Nu sar niciodată peste demachiere

Ai venit la patru dimineaţă din club şi nici nu-ţi trece prin cap să te mai demachiezi? Dacă îţi spui că nu e mare lucru dacă ratezi să-ţi dai fardurile jos din când în când, trebuie să ştii că astfel de mici gesturi sunt cele care îţi sabotează de fapt frumuseţea pielii. Toate urmele de farduri, praful, impurităţile şi sebumul care se acumulează la suprafaţa tenului îţi afectează pielea în profunzime, provocând apariţia unor imperfecţiuni precum puncte negre, puncte albe sau coşuri.
De asemenea, toxinele care rămân pe timpul nopţii pe piele duc la apariţia prematură a ridurilor.

Folosesc întotdeauna protecţie solară

Şi nu este vorba despre zilele când merg la plajă, ci despre protecţia solară de zi cu zi. Razele ultraviolete sunt prezente în orice anotimp, indiferent de vreme. Iar efectele lor asupra pielii sunt extrem de nocive. Petele pigmentare, ridurile apărute prematur şi chiar melanomul, cel mai agresiv tip de cancer al pielii, sunt într-o strânsă legătură cu expunerea la razele ultraviolete.
Prin urmare, include în ritualul tău zilnic de îngrijire o cremă cu factor de protecţie solară de cel puţin 20.

Citeşte şi:

Evită să îşi atingă faţa

Acneea este cauzată, printre altele, şi de prezenţa unor bacterii la suprafaţa pielii. Iar cu cât îţi atingi mai des tenul în timpul zilei, cu atât creşte riscul ca pe pielea ta să ajungă tot felul de bacterii nocive care pot provoca probleme grave.
Evită să-ţi pui mâna pe faţă, mai ales după ce ai călătorit cu mijloacele de transport în comun, după ce ai atins clanţele unor uşi din locuri publice etc. De asemenea, nu îţi sprijini bărbia în palmă şi nu uita să-ţi dezinfectezi din când în când telefonul mobil, pe care îl atingi de faţă de multe ori pe zi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod