5 obiceiuri de îngrijire ale fetelor cu tenul perfect. Încearcă-le şi tu!

Nu lasă problemele tenului netratate

Este inevitabil să nu te confrunţi din când în când cu unele probleme ale pielii, fie că este vorba despre iritaţii, acnee, puncte negre, pete etc. Dar în loc să încerci tot felul de produse din comerţ sau remedii după ureche, care pot mai mult să agraveze situaţia, apelează în schimb la ajutorul specialiştilor, aşa cum fac de obicei femeile care au piele de invidiat. Unele imperfecţiuni pot avea cauze complexe, de la dezechilibre hormonale, alergii, micoze şi până la probleme mai serioase de sănătate.
De aceea, consultul unui medic dermatolog este întotdeauna de preferat atunci când te confrunţi cu astfel de probleme. 

Folosesc noaptea în avantajul lor

Nu ai timp de ritualuri complexe pentru ingrijirea tenului? Nici nu este nevoie, dacă înveţi un truc esenţial. Este vorba despre folosirea în avantajul pielii tale a orelor pe care le petreci în fiecare noapte dormind. Pe parcursul nopţii, pielea intră în faza de regenerare celulară, ceea ce înseamnă că celulele bătrâne mor şi altele noi le iau locul.
De aceea, noaptea este ideală pentru a aplica pe piele seruri, creme, loţiuni sau uleiuri care are un efect intens de hidratare şi hrănire a pielii. Îţi vei ajuta în acest fel tenul să se repare peste noapte, iar dimineaţa rezultatele se vor vedea cu ochiul liber.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod