Noua gama Revitalift Filler - obtine volumul ideal al fetei zi dupa zi

L’Oréal Paris, expertul no. 1 in produse impotriva imbatranirii continua sa inoveze impotriva semnelor trecerii timpului. Noua gama Revitalift Filler [HA] contine cea mai mare concentratie de acid hialuronic de la L’Oréal Paris si se adreseaza primelor semne ale imbatranirii - pierderea volumului fetei. Pierderea volumului fetei reprezinta una dintre principalele griji ale femeilor cu varste peste 30 de ani. Solutia cea mai des intalnita, pentru recuperarea volumului fetei, o reprezinta injectiile cu acid hialuronic. Inspirata din injectiile dermatologice, gama Revitalift Filler [HA] este cea mai noua inovatie in materie de produse anti-rid.

Odata cu varsta de 25 de ani cele mai vizibile semne ale imbatranirii sunt liniile subtiri, cunoscuta ca riduri. Aceste riduri superciale, de obicei vizibile la coada ochiului, sunt de asemenea denumite linii de expresie sau “laba gastii”.
Ridurile de pe frunte sunt caracterizate de linii orizontale cauzate de  expresiile faciale si cresc in adancime odata cu trecerea timpului. Cele mai multe linii verticale aparute intre sprancene sunt cauzate de incruntare. Ridurile mai profunde sunt denumite brazde nasogeniene si apar intre nas si gura.

Odata cu avansarea in varsta secretia de colagen scade astfel pielea incepe sa isi piarda elasticitatea si ulterior permite aparitia ridurilor. Structura de colagen este slabita din cauza stresului si a factorilor externi: frig, vant, atingeri brutale. Fibrele se deterioreaza, se intaresc si devin rigide, pierzandu-si atributele de elasticitate si exibilitate.  Uneori dicil de identicat, lipsa volumului fetei se manifesta in moduri diferite. In timp ce imbatranim, aspectul fetei se schimba, aceasta isi pierde elasticitatea si volumul pielii se reduce.
Obrajii si pometii isi pierd forma initiala.

Parametrii care determina imbatranierea volumetrica:  structura oaselor, elasticitatea muschilor fetei, testut adipos; nutritie ( hormoni, stres si alti factori externi), volumizarea epidermei, densitatea dermei; Procesul natural de imbatranire a pielii este cauzat, printre altele, de o scadere a continutului de acid hialuronic din tesut. Pielea isi pierde volumul si permite aparitia ridurilor.  Ultimul trend: injectarea cu acid hialuronic pentru refacerea fetei volumului fetei. Acidul hialuronic este o substanta naturala regasita in testului pielii.  Injectiile cu acid hialuronic sunt procedura dermatologica numarul 2 dupa botox. Cu o crestere de 31,5%, aceasta reda volumul fetei si reduce ridurile adanci. Acidul hialuronic este injectat in derma, multumita efectului sau instantaneu de volumizare si de hidratare, acesta umple ridurile si in consecinta confera un aspect mai plin si mai odihnit fetei.
Efectele sale vizibile vor  cunoscute in 6-12 luni in functie de varsta si de stilul de viata al pacientei.

Inspirat de injectiile cu acid hialuronic prima crema care reda volumul fetei, reface fermitatea obrajilor, umple ridurile, reconstruieste elasticitatea tenului cea mai mare concentratie de acid hialuronic de la L'oreal Paris.  Stiinta cosmeticelor: "Filler" Acid Hialuronic +Fibroxyl. Tehnologie ultra concentrata in acid hialuronic micrometric obtinut din biotehnologie marime microscopica. Crema revolumizatoare - formula protectoare high-tech incorporeaza in compozitia sa o concentratie foarte mare de acid hialuronic micrometric cu greutate moleculara scazuta. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui elastomer ( polimer de elasticitate) de suprafata care stabilizeaza acidul hialuronic fara vreo senzatie uleioasa sau lipicioasa si produce protectie senzoriala si foarte vizibila pe piele dupa aplicare.
Acest nou tip de textura presupune un proces de productie complex care alterneaza temperaturile inalte si joase.  In fiecare zi volumul pielii este refacut. Fata devine armonioasa din nou. Pometii, obrajii si volumul conturului fetei recastiga un aspect tanar.

*Sursa: ASAPS 2014 – evolutie 2013 vs. 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod