5 cele mai bune măști antirid coreene

O mască antirid îți poate oferi atât rezultate imediate, cât și pe termen lung. Brandurile coreene au multe de oferit în acest departament.
Dupa parerea mea, ai nevoie de doua masti in colectia ta de skin care: una pe baza de argila, care ajuta la „detoxifierea” tenului, si una antirid, care trateaza si previne semnele de imbatranire, in timp ce ofera si beneficii de hidratare.

Mastile mele antirid preferate contin antioxidanti, peptide si niacinamide, adica ingrediente ce neutralizeaza radicalii liberi si stimuleaza productia de colagen, pentru a netezi si preveni ridurile si liniile fine. Produsele coreene de beauty au in portofoliu cele mai eficiente ingrediente pentru regenerarea si intinerirea tenului, de aceea le ador.
Iti prezint mai jos cele mai bune optiuni de masti antirid, imbogatite cu ingrediente dovedite clinic:

1. Dear, Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask


Imi place acest produs, pentru ca este multifunctional: poate fi folosit ca masca, crema de noapte sau crema hidratanta de zi. Are o textura bogata, dar se absoarbe in piele si ii livreaza acesteia ingrediente antirid importante, precum antixidantii (vitamina E), niacinamide, ceramide si acid hialuronic. Modul meu preferat de a o folosi este ca masca intensiva de noapte, iar dimineata ma trezesc cu un ten suplu, hidratat si luminos. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod