30 de manichiuri pentru Crăciun pe care să le încerci în 2016

Nu mai e mult până la Crăciun și probabil că deja ți-a împodobit bradul sau ai făcut planuri pentru această sărbătoare magică.
Iar dacă iubești foarte mult sărbătorile de iarnă, atunci nu ar trebui să ratezi ocazia de a-ți face o manichiură foarte interesantă care să includă temele specifice.

Omuleții și fulgii de zăpadă, bradul împodobit, beculețele colorate, acadelele și culorile specifice lui Moș Crăciun, toate pot fi folosite pentru a realiza desene inedite pe unghiile tale. Vei obține manichiuri care se asortează perfect cu strălucirea și atmosfera acestei sărbători minunate. Și pentru că a venit vorba de strălucire, nu uita să incluzi în manichiurile tale glitterul sclipitor. 

Roșul este de asemenea o culoare reprezentativă pentru Crăciun, dar și pentru o manichiură clasică și elegantă.
Descoperă aici câteva stiluri inedite de a folosi oja roșie pentru a realiza manichiuri reinventate.

Oja mată cu o strălucire sidefată este un alt must-have pentru unghiile tale de săbători. Încearcă culori specifice, precum roșul sau chiar verdele închis. 

Și culorile metalice se potrivesc de minune pe unghiile tale de Crăciun. Auriul cald este specific acestei sărbători și te va ajuta să obții o manichiură elegantă, cu un look prețios. Argintiul este ideal pentru a recrea strălucirea florilor de gheață pe unghii.

Dacă nu te pricepi să realizezi desene pe unghii, încearcă șabloanele special concepute, care sunt foarte ușor de folosit.
Le găsești în magazinele cu produse cosmetice sau le poți comanda online.

O manichiură french reinventată este de asemenea o idee bună pentru unghiile tale în acest sezon. Înlocuiește albul clasic al vârfurilor cu nuanțe metalice de argintiu, auriu, cupru, dar și cu glitter sau ojă roșie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod