Colecție de pulovere cu motive tradiționale romanesti semnata Alisia Enco

Alisia Enco, brandul de cămăși și îmbrăcăminte business dedicat femeilor în afaceri, a sărbătorit Ziua Națională a României prin lansarea unei colecții de pulovere brodate cu motive tradiționale. Noile modele vestimentare completează colecția de cămăși cu broderie din gama ”Tradiționale”, lansată în 2015.

Motivele tradiționale românești reprezintă pentru noi o sursă de inspirație, fiind detalii discrete, dar care adaugă un plus de eleganță ținutelor. Gama de cămăși brodate din colecția ”Tradiționale” se bucură de succes, atât pe piața locală, cât și internațională.

Ne-am dorit să completăm această colecție cu pulovere brodate, inspirate din frumusețea motivelor românești. Noua colecție combină cu succes elementele folclorice cu sobrietatea ținutelor business specifice anotimpului rece”, explică Alice Botnarenco, fondator Alisia Enco, despre motivația și sursa creativității din spatele acestei lansări.

Prin noua colecție de pulovere brodate, brandul dorește să îmbogățească ținutele vestimentare purtate în mediul de afaceri, punând accent pe versatilitate și pe creativitate.

Puloverele sunt brodate cu grijă, păstrând în același timp elementul cheie al brandului, asupra căruia nu s-a făcut nicio concesie - calitatea țesăturii. Toate cele trei modele de pulovere disponibile reprezintă o continuare a motivelor colecției de cămăși “Tradiționale”: hora, trifoiul și floarea de mai, de această dată, în ton cu sezonul rece.

Puloverele din noua gamă sunt confecționate integral din material natural de înaltă calitate - lână italiană de oaie. Modelele disponibile se găsesc în trei variante cromatice - roșu, bleumarin și crem și se închid cu nasturi, în partea din spate.

De curând, a fost lansat și blogul de fashion-business al brandului - EMPOWER by Alisia Enco. Blogul își propune să își inspire cititoarele cu informații despre lumea Alisia Enco și cu sugestii de ținute inspirate de stilul și produsele brandului, alături de tot ce trebuie știut despre cămăși, fashion, business, timp liber și locații deosebite. Toate articolele sunt fabricate în România. În prezent, piesele vestimentare și accesoriile Alisia Enco sunt comercializate exclusiv online, pe www.alisiaenco.com.
Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod