reţete ayurvedice

3 reţete ayurvedice pentru un ten luminos și sănătos

Ce anotimp este mai potrivit decât iarna pentru a te ocupa de tenul tău? Stăm mai mult în casă și dintr-odată combinația de frig, interioare încălzite și lipsă de hidratare ne face pielea să se resimtă. Pune punct acestui scenariu înfricoșător de iarnă și primește în viața ta tenul impecabil, proaspăt și luminos, cu câteva rețeta ayurvedice.

Bonus: plecând de la magicul ceai Tulsi de la Organic India, rețetele de mai jos sunt un adevărat elixir pentru piele, dar și incredibil de rentabile. Așa că dă prioritate frumuseții și sănătății în această iarnă și descoperă 3 rețete ayurvedice gata să îți demonstreze că pielea perfectă există cu adevărat!

Ayurveda pentru ten luminos: 3 rețete care îți dăruiesc cea mai frumoasă piele


Deși produsele cosmetice din comerț pot avea pe termen scurt rezultatele pe care le promit sau la care visezi, lucrurile stau cu totul altfel atunci când le folosești timp îndelungat.

Pline de chimicale care pătrund în piele și care pot fi absorbite până în straturile profunde ale dermului, aceste produse pot sensibiliza tenul și îți pot afecta sănătatea. Ce rost are să te supui unor asemenea riscuri când ai acasă ingredientele care te pot face mai frumoasă, oferindu-ți o piele sănătoasă și luminoasă? Nu ai nevoie decât de ceaiul Tulsi de la Organic India pentru a realiza aceste 3 rețete! Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod