20 de manichiuri sofisticate în nuanțe de albastru regal

Manichiurile în tonuri intense și misterioase de albastru regal sunt fără îndoială foarte elegante și potrivite pentru evenimente speciale
Nu doar că pot fi folosite cu succes pentru o manichiură deosebită pe care să o porți la un eveniment special, dar aceste nuanțe se asortează de minune cu sezonul de toamnă. Albastrul regal, acea nuanță interesantă și saturată de bleumarin, se numără printre tendințele în manichiură ale acestui sezon. Iată cum să o folosești în această toamnă:

Albastru regal și aplicații strălucitoare

Fiind o culoare ce inspiră eleganță și rafinament, așa cum îi spune și numele, albastrul regal este ideal pentru o manichiură de seară. Detaliile strălucitoare, așa cum sunt aplicațiile aurii sau argintii vor pune și mai mult în evidență frumusețea culorii.

Combinație de mat și lucios

O ojă în nuanță de albastru regal va arăta excelent atât în varinată luciosă, cât și în variantă mată. Iar un topcoat pentru matifiere te va ajuta să obții ambele efecte pe aceeași unghie, sub forma unui model de tip manichiură french reinventată.

Albastru regal satinat

Aspectul satinat va pune foarte bine în evidență frumusețea acestei culori. Alege o ojă cu un finish mat și o strălucire discretă, satinată.
Pentru a obține acest efect, poți aplica un topcoat de matifiere peste o ojă sidefată.

Albastru regal asociat cu alb

Contrastul puternic dintre alb și albastrul satinat va crea o manichiură deosebită. Poți folosi ambele culori pe fiecare unghie, realizând modele geometrice, o manichiură moon sau french.

Albastrul regal și glitter

Adaugă un strop de strălucire manichiurii colorate într-o nuanță de albastru regal folosind glitterul. Nuanțele ideale pentru acest stil sunt cele de auriu sau argintiu.
Vei obține o manichiură glamour, perfectă pentru ocazii speciale.

Manichiură ombre cu albastru regal

Stilul ombre, care presupune tranziția de la o culoare mai închisă la una mai deschisă, va arăta foarte bine într-o combinație de albastru regal în două tonuri diferite. O poți realiza foarte ușor, cu ajutorul unui burete pentru machiaj, cu care să tamponezi una dintre nuanțe, după ce ai folosit-o pe cealaltă pe post de bază.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod