6 manichiuri mate potrivite pentru orice femeie. Te vor cuceri!

Unghiile mate continuă să fie un trend major și le vedem adesea pe Instagram sau Pinterest. Ca să fii in tendințe, optează pentru aceste manichiuri mate care te vor cuceri!
O manichiură perfectă va face fericită majoritatea femeilor. Atunci când îți privești unghiile care sunt îngrijite și colorate poți să-și schimbe imediat starea de spirit! Astfel că este foarte important să ai grijă de unghiile tale, iar dacă ești un fan al ojelor trebuie să încerci aceste manichiuri mate care sunt inedite și sunt potrivite pentru oricine:

1. Negru mat

 

Unghiile colorate cu negru mat sunt potrivite pentru orice ținută și continuă să fie un trend major pe Instagram și Pinterest. Fie că o porți la o ținută rock chic sau una casual, o manichiură cu negru mat se va potrivi de minune.


2. Nude mat

 

O altă opțiune care se potrivește oricui este manichiura cu ojă în nuanțe de nude mat. Este foarte feminină și discretă, iar unghiile tale vor arăta îngrijite și perfecte.


3. Nuanțe închise mate cu dungi în auriu metalic

 

Un alt trend care face ravagii în prezent este acela de a folosi o ojă închisă mată peste care să trasezi dungi cu ojă aurie metalică. De exemplu, o manichiură cu ojă roșu burgund peste care se trasează o linie delicată cu auriu metalic va arăta elegant și este potrivită pentru oricine.


4. Manichiura multicoloră mată

 

O manichiură multicoloră peste care este aplicat un topcoat mat va deveni mai discretă, fiind potrivită pentru orice femeie. Culorile nu vor fi stridente, ci se temperează cu stratul mat.
Este o manichiură perfectă pentru vară, fiind foarte veselă, dar fără să fie stridentă.


5. Manichiura în dungi colorate

 

Folosește culorile potrivite pe care să le alături pe unghie, iar dacă adaugi un topcoat mat, unghiile tale vor arăta mai lungi și foarte bine îngrijite.


6. Triunghiuri colorate

 

Un strop de culoare folosind diverse forme geometrice pe o ojă neagră mată va transforma total manichiura. Nu ezita să folosești aceste trucuri pentru a obține o manichiură mată la modă. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod