Și părul scurt este feminin! 30 de femei care arată mai bine după ce s-au tuns

Ne-am obișnuit cu ideea că părul lung reprezintă feminitatea și că o femeie trebuie să aibă părul lung pentru a fi frumoasă. Această concepție s-a schimbat însă în ultimul secol.
Totul a început în anii '20, când franțuzoaicele au început să se tundă scurt, optând pentru celebra tunsoare bob. De-a lungul anilor, tunsorile scurte au evoluat mult, iar în prezent există numeroase stiluri din care poți alege.

Iar femeile care aleg să se tundă demonstrează că tunsorile scurte sunt la fel de frumoase și feminine precum părul lung. De asemenea, prezintă câteva avantaje care nu pot fi ignorate: sunt mult mai ușor de întreținut și mai confortabile. Îți este mai ușor să te speli pe cap, să te usuci, să te coafezi și să te vopsești.
Tunsorile scurte nu sunt la fel de costisitoare precum părul lung, pentru că nu vei mai folosi atât de multe produse de îngrijire.
Pe de altă parte, vei scăpa de grija vârfurilor despicate, iar părul se va regenera mai ușor dacă a fost decolorat sau ars prin proceduri chimice sau termice. Dacă nu ai timp să-ți îngrijești corect părul lung, efectele se vor vedea în timp: te vei confrunta cu păr uscat, deteriorat, vârfuri despicate și o culoare ștearsă.
Iar dacă ar trebui să alegi, un păr scurt este întotdeauna de preferat în locul unui păr lung deteriorat și lipsit de strălucire.

Atunci când alegi o tunsoare scurtă trebuie să ai în vedere tipul tău de păr, structura și cât este de des sau de rar. Optează pentru o tunsoare care se potrivește texturii părului tău astfel încât să-l poți coafa cât mai ușor.

Descoperă 30 de imagini cu femei care arată mai bine cu părul scurt.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod