Cum „au jucat“ doi soți în 30 de filme și seriale celebre: Ce iese când ai timp și imaginație

Un cuplu căsătorit a refăcut acasă scene din filme și seriale celebre: unele le-au ieșit aproape la fel, altele sunt niște parodii grozave.
Multora le-a fost tare greu în carantină - unele cupluri s-au certat și abia s-au suportat cât au stat închiși în casă, altele chiar s-au despărțit din cauza noului coronavirus.

Dar Pandemia de COVID-19 are și câteva efecte secundare bune. Oamenii au mai mult timp liber și își descoperă creativitatea. Pasionați de film, Aylia Caulwell și soțul ei nu doreau să stea toată ziua în fața televizorului, pe Netflix, și căutau un mod de a-și petrece timpul făcând ceva care să-i distreze pe ei, dar și pe alții.


Când au aflat de ideea muzeelor care i-au invitat pe pasionații de artă să recreeze acasă picturi și sculpturi celebre, li s-a aprins "beculețul" - asta aveau să facă și ei, doar că urmau să refacă scene celebre din filme.

Cei doi soți și-au demonstrat creativitatea pe Instagram, într-o serie amuzantă de imagini în care parodiază sau refac cu mijloace proprii câteva dintre cele mai cunoscute scene din producțiile preferate.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod