Leacuri pentru problemele pielii

piele

Se spune că tenul este cartea de vizită a unei femei. Așa că problemele de sănătate care afectează pielea sunt mai vizibile și mai deranjante pentru sexul frumos. Folosește aceste leacuri pentru problemele pielii.
Dr. farmacist Ovidiu Bojor te îndeamnă să ai grijă și de problemele interne care generează anumite afecțiuni ale tenului. De exemplu, acneea, dermatita seboreică, furunculoza, infecțiile cutanate sau eczemele pot fi cauzate de intoxicarea organismului. Așa că în acest caz ai nevoie să bei ceaiuri diuretic-depurative, care să-ți ajute ficatul să funcționeze bine și să elimini toxinele din organism.

Leacuri pentru problemele pielii: Gălbenelele


”Gălbenele sunt recomandate în inflamații ale pielii, vânătăi, contuzii, furunculoze și eczeme.
Extractele liofilizate din flori de gălbenele (le poți găsi în comerț) inhibă dezvoltarea slafilococului auriu şi a ciupercii Candida albicans. Se face o infuzie din 30 de grame de plantă la un litru de apă. Se strecoară și cu acest ceai se fac spălături vaginale sau se aplică sub formă de comprese pe suprafețele lezate. Tinctura se diluează cu 100 ml de apă fiartă și răcită și se aplică sub formă de comprese. Există și numeroase unguente pe bază de gălbenele”, scrie acad.
dr. farmacist Ovidiu Bojor. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod