Culorile intense de păr nu sunt doar pentru adolescente! 25 de femei care le-au încercat și arată senzațional

Să-ți vopsești părul în culori intense a devenit un trend important în ultimii ani. Cu toate acestea, nu sunt mulți cei care îndrăznesc să poartă o nuanță puternică de roz, mov, albastru, verde sau oricare altă culoare intensă.
Cele mai multe femei consideră că acest stil este potrivit mai mult pentru adolescente decât pentru femeile mature. Cu toate acestea, unele dintre ele și-au făcut curajul de a încerca o nuanță puternică de păr, iar transformările sunt spectaculoase.

Adevărul este că nu trebuie să există o limită de vârstă când vine vorba de exprimarea personalității. Dacă ai găsit o culoare de păr inedită care te reprezintă perfect, nu ai motive să eziți. 

Perioada de izolare s-a dovedit ocazia perfectă pentru „revoluția” părului colorat.
Pentru că se plictisesc și au mai mult timp liber ca niciodată, numeroase femei au decis să-și vopsească singure părul în culori puternice. Nici vedetele nu au rezistat tentației, multe dintre ele alegând să își coloreze părul în nuanțe intense de roz, albastru sau verde.
 

Citește și: Păr aspru după vopsire. Cum să-l faci mătăsos și strălucitor 


Un avantaj este dat de folosirea șampoanelor nuanțatoare care permit colorarea temporară a părului în tonuri puternice. Este de preferat să alegi o astfel de variantă decât să încerci singură, acasă, să-ți vopsești părul într-o culoare intensă folosind vopsea permanentă.

Descoperă câteva imagini cu femei care au avut curajul să-și schimbe radical nuanța părului și care nu regretă nicio clipă decizia pe care au luat-o.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod